Facebook Twitter Instagram YouTube

YHTEISTYÖ LUT-YLIOPISTON JA LAB-AMMATTIKORKEAKOULUN KANSSA

Julkaistu 09.07.2021 07:27. Päivitetty 09.07.2021 07:27.

YHTEISTYÖ LUT-YLIOPISTON JA LAB-AMMATTIKORKEAKOULUN KANSSA

LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun sekä SaiPa SB:n välillä sovittu yhteistyö jatkuu tulevalla kaudella 2021-2022. Yhteistyön tarkoituksena on tukea SaiPan pelaajien mahdollisuuksia pelata salibandya ja opiskella korkeakoulututkintoa suunnitelmallisesti Lappeenrannassa.
Yhteistyö tukee seuran arvoa pitää huolta omistaan ja kannustaa meidän urheilijoitamme opiskeluun peliuran aikana. Pelaajat voivat edetä opinnoissaan joustavasti myös tilanteissa, joissa pelaajan sopimus kattaa tutkinto-opintoja lyhemmän ajanjakson. Korkeakoulujen opintosuoritukset ovat opintopistemitoitettuja eurooppalaisen käytännön mukaisesti, joten LUTilla ja LABilla suoritetut opintopisteet on mahdollista hyödyntää myös muiden korkeakoulujen tutkinnoissa.
LUT ja LAB tarjoavat opintomahdollisuudet ja niihin liittyvän opintojen ohjauksen ja suunnittelutuen ilmaiseksi.

Miten hommat toimivat?

Opiskeluyhteistyö onnistuu niin naisten kuin miesten edustusjoukkueiden sekä T21- ja P21-joukkueiden pelaajilta. Lyhyesti selitettynä pelaajat pääsevät opiskelemaan haluamaansa koulutusohjelmaa ja kun opintopisteitä on suoritettu riittävä määrä tarpeeksi korkealla keskiarvolla, hyväksytään pelaajat tutkinto-opiskelijoiksi LUT-yliopistoon tai LAB-ammattikorkeakouluun.

Kiinnostaako opiskelun ja salibandyn yhdistäminen?

Jos et ole vielä mukana SaiPan toiminnassa mutta salibandyn pelaaminen on veressä ja haluat päästä opiskelemaan koko Suomen parhaaseen opiskelukaupunkiin sekä tutkitusti Suomen parhaaseen opiskelijayhteisöön, ota yhteyttä toiminnanjohtajaamme Mika Heinoseen.

Toiminnanjohtaja
Mika Heinonen
mika.heinonen@saipasb.fi

0408668108

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti