Facebook Twitter Instagram YouTube
Toimihenkilöille

Toimihenkilöille

Seuran ja sen joukkueiden toiminta on pitkälti joukkueiden toimihenkilöiden varassa. Juniori- ja aikuisharrastustoiminta vaatii aina henkilöitä toiminnan taaksi, jotka huolehtivat joukkueidensa tai seuran päivittäisiä asioita, kuten tapahtumien organisointi, tiedottaminen, varusteiden hankinta ja taloudenhoito. Joukkueiden toimihenkilöiksi kannustamme ryhtymään jo harrastuksen aikaisessa vaiheessa, jolloin tehtäviin oppiminen on vaivatonta ja pääset seuraamaan huollettavasi harrastusta tavanomaista lähemmin.

Tyypillisiä toimihenkilötehtäviä ovat joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja, valmentaja, apuvalmentaja tai huoltaja. Kysy lisää huollettavasi joukkueelta tai seuramme toiminnanjohtajalta.

Uudeksi toimihenkilöksi liityt yleensä edellisen toimihenkilön pyynnöstä tai rekisteröitymällä suoraan tästä linkistä. Valitse jäsenyytesi ryhmäksi uudet jäsenet -ryhmä. Ilmoita jäsentietojen vapaaseen tekstikenttään joukkue, johon olet liittymässä.

Joukkueidemme toimihenkilönä olet seuramme jäsen ja sinulla on äänioikeus seuran vuosikokouksissa. Joukkueiden toimihenkilöiltä ei veloiteta seuran jäsenmaksua, vaan joukkueilta kausittain perittävä seuran joukkuemaksu kattaa kyseisen joukkueen toimihenkilöiden jäsenmaksun.

Työkalut

Seuramme käyttää toiminnanohjaukseen myClub palvelua. MyClubin hallintapuolelle pääset kirjautumalla omilla tunnuksillasi myClubiin ja painamalla aloitussivun mutsaa ”Hallinta” – nappulaa. https://saipasb.myclub.fi/login – Jokaisessa joukkueessa tulisi olla vähintään yksi joukkueenjohtaja, joka samalla toimii rahurina TAI yksi rahuri + n kpl jojoja. Usean joukkueenjohtajan tilanteessa yhden on aina otettava vastuu raha-asioista.

Taloushallinta tapahtuu seurassamme Netvisor taloushallintosovelluksen kautta. Pääsy Netvisoriin perustetaan joko mobiiliapplikaatiolla (valmentajat) tai selainversioon (rahurit ja jojot). Kirjautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla. https://login.netvisor.fi/fi

Slack yhteisöpalvelu on tarkoitettu kaikkien toimihenkilöiden ja hallituksen keskustelualustaksi. Lataa Slack puhelimellesi tai käytä selaimen kautta. Saat toimihenkilöksi liittymisen yhteydessä linkin, jonka kautta voit pyytää pääsyä SaiPa SB:n Slack yhteisöön. Slackissä on lukuisia avoimia ja suljettuja kanavia. Poimi sieltä mieluisat ja/tai pyydä pääsyä (rahurit) suljetuille kanaville. Alkuun pääsee ja apua saa hyvin yleiseltä kanavalta.

Google Workspace / Drive on tarkoitettu seuran dokumenttien ja ohjeiden hallintaan ja etäpalavereiden pitämiseen. Löydät SaiPa SB ympäristön kirjautumalla Google ympäristöön (https://drive.google.com/drive/my-drive) myClubissa käyttämälläsi osoitteella ja klikkaamalla ”Jaetut Drivet”.

Puuttuuko pääsy?

Toimihenkilöille tarjoitetut seuran digitaaliset palvelut voit pyytää avattavaksi seuraavien linkkien kautta:

Seuran sähköiset jäsenpalvelut, kuten sähköpostin välityspalvelu ja toimihenkilöiden yhteisötyökalut (myClub, Slack, Drive) ja S-business kortti

Seuran taloushallinto ja kulukorvauksien käsittely

Eroaminen toimihenkilötehtävistä

Seuran toimihenkilönä toimivan jäsenen jäsenyyden päättymisestä on ilmoitettava toiminnanjohtajalle ja sähköisten palveluiden sulkemisesta on ilmoitettava hakulomakkeella.

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti