Facebook Twitter Instagram YouTube
Jäsenyys

Jäsenyys

Liity jäseneksi

Saimaan Pallo Salibandy ry:n jäseneksi pääset ottamalla yhteyttä seuran yhteystiedoista löytyviin henkilöihin, ilmoittautumalla joukkueiden tapahtumiin joko joukkueiden sivuilta löytyvien avointen tapahtumien kautta tai ottamalla yhteyttä ikäluokkasi joukkueen yhteyshenkilöihin.

Voit myös rekisteröityä uudeksi jäseneksi tästä linkistä, jolloin valitsemasi ryhmän yhteyshenkilö ottaa teihin yhteyttä sopivan joukkueen löytämiseksi.

Joukkueidemme toimihenkilönä olet seuramme jäsen ja sinulla on äänioikeus seuran vuosikokouksissa.

Harrastejoukkueidemme pelaajana olet seuran jäsenyyden lisäksi oikeutettu saamaan seuran harrastetoimintaohjausta ja pääset joukkueesi mukana nauttimaan salibandyn harrastamisesta. Seuramme joukkuetoiminnan tukemiseen tarkoitetut jäsenpalvelut on käytettävissäsi. Harrastejoukkueita ovat kaikki Suomen Salibandyliiton sarjoihin kuulumattomat joukkueet ja aikuisjoukkueet 4. divisioonasta alaspäin.

Nuorempien juniorijoukkueidemme pelaajana olet seuran jäsenyyden lisäksi oikeutettu saamaan seuran kilpaurheiluvalmennusta ja pääset joukkueesi mukana joukkueen sarjapaikan ja ikäryhmän mukaisiin alueellisiin tai valtakunnallisiin Salibandyliiton järjestämiin ottelutapahtumiin. Nuorempia juniorijoukkueita ovat D-F ikäluokkien sarjoissa pelaavat joukkueet.

Kilpajoukkueidemme pelaajana olet seuran jäsenyyden lisäksi oikeutettu saamaan seuran kilpaurheiluvalmennusta ja pääset joukkueesi mukana joukkueen sarjapaikan ja ikäryhmän mukaisiin alueellisiin tai valtakunnallisiin Salibandyliiton järjestämiin ottelutapahtumiin. Kilpajoukkueita ovat kaikki naisten ja miesten joukkueet 3. divisioonasta ylöspäin, sekä A, B ja C-ikäluokan juniorijoukkueet.

Hinnasto kaudella 2020-2021

Jäsenmaksu – Kaikki jäsenet 30 €
Pelaajamaksu – Harrastejoukkueet 50 €
Pelaajamaksu – Juniorijoukkueet 90 €
Pelaajamaksu – Kilpajoukkueet 110 €

Jäsenmaksu ja pelaajamaksu laskutetaan kerran vuodessa, kauden alkaessa.

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesFat PipeAutokoulu Drive Center Oy
AsicsNetvisorGutz