Facebook Twitter Instagram YouTube
Jäsenyys ja Säännöt

Jäsenyys ja Säännöt

Liity jäseneksi

Saimaan Pallo Salibandy ry:n toimintaan pääset mukaan ottamalla yhteyttä seuran yhteystiedoista löytyviin henkilöihin, ilmoittautumalla joukkueiden tapahtumiin joko joukkueiden sivuilta löytyvien avointen tapahtumien kautta tai ottamalla yhteyttä sopivan joukkueen toimihenkilöihin.

Voit myös rekisteröidä uuden jäsenyyden suoraan tästä linkistä. Tällä hektellä rekisteröitymisvaiheessa voit valita ryhmäksi Uudet  jäsenet tai Kerhot.

Kerhot -ryhmä on tarkoitettu eskari-ikäisille ja siitä nuoremmille säbäilystä kiinnostuneille pelureille. Kerhotoiminnassa olevat ryhmät löydät kotisivuiltamme Kerhot -valikosta.

Kaikille muille harrastuksesta kiinnostuneille tarkoitettu Uudet jäsenet -ryhmä ohjaa rekisteröitymisesi toiminnanjohtaja Mika Heinoselle, joka käsitteleen rekisteröitymisesi muutaman päivän sisällä.

Uutena jäsenenä voit kokeilla harrastusta sitoumuksetta kahden viikon ajan. Joukkue voi kuitenkin laskuttaa suoraan toiminnasta aiheutuvia kuluja myös kokeilujakson aikana. Tällaisia kuluja on esimerkiksi tapahtumamaksut tai osallistumismaksut joukkueen turnauksiin.

Ongelmia rekisteröitymisessä? Tässä ohje jäsentilin rekisteröimistä varten. Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse.

Vanhat jäsenet: tästä pääset jäsensivuillesi.

 

Jäsenyyden ja jäsenmaksun määräytyminen

Joukkueidemme toimihenkilönä olet seuramme jäsen ja sinulla on äänioikeus seuran vuosikokouksissa.

Harrastejoukkueidemme pelaajana olet seuran jäsenyyden lisäksi oikeutettu saamaan seuran harrastetoimintaohjausta ja pääset joukkueesi mukana nauttimaan salibandyn harrastamisesta. Seuramme joukkuetoiminnan tukemiseen tarkoitetut jäsenpalvelut on käytettävissäsi. Harrastejoukkueita ovat kaikki Suomen Salibandyliiton sarjoihin kuulumattomat joukkueet ja aikuisjoukkueet, jotka pelaavat liiton 4. ja 5. divisioonassa.

Nuorempien juniorijoukkueidemme ja ylempien aikuisjoukkueiden pelaajana olet seuran jäsenyyden lisäksi oikeutettu saamaan seuran kilpaurheiluvalmennusta ja pääset joukkueesi mukana joukkueen sarjapaikan ja/tai ikäryhmän mukaisiin alueellisiin tai valtakunnallisiin Salibandyliiton järjestämiin ottelutapahtumiin. Nuorempia juniorijoukkueita ovat T/P14 – T/P9 ikäluokkien sarjoissa pelaavat joukkueet. Ylempiä aikuisjoukkueita ovat 2. ja 3. divisioonassa pelaavat joukkueet.

Kilpajoukkueidemme pelaajana olet seuran jäsenyyden lisäksi oikeutettu saamaan seuran kilpaurheiluvalmennusta ja pääset joukkueesi mukana joukkueen sarjapaikan ja ikäryhmän mukaisiin alueellisiin tai valtakunnallisiin Salibandyliiton järjestämiin ottelutapahtumiin. Kilpajoukkueita ovat kaikki T/P21 – T/P15 ikäluokkien juniorijoukkueet.

Hinnasto kaudella 2021-2022

50 € Jäsenmaksu – Kaikki jäsenet
20 € Pelaajamaksu – Harrastejoukkueet
70 € Pelaajamaksu – Juniorit T/P14 – T/P9 ja aikuisten 2. ja 3. divisioona
100 € Pelaajamaksu – Juniorit T/P21 – T/P15

Jäsenmaksu laskutetaan kerran vuodessa, jatkavien jäsenten osalta syyskauden alkaessa ja uusien jäsenien osalta harrastuksen alkaessa kokeilujakson jälkeen.

Pelaajamaksut laskutetaan jatkavien ja toimintakauden alussa mukaan liittyneiden jäsenten osalta kahdessa erässä syyskauden aikana. Kevätkaudella mukaan liittyneiden osalta pelaajamaksu laskutetaan yhdessä erässä, mutta maksu on puolet koko kauden pelaajamaksusta.

 

Seuran säännöt

Jäsenenä sitoudut noudattamaan seuramme sääntöjä. Tutustu seuramme sääntöihin tästä

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesFat PipeAutokoulu Drive Center Oy
AsicsNetvisorGutz