Facebook Twitter Instagram YouTube
Jäsenyys ja Säännöt

Jäsenyys ja Säännöt

Liity jäseneksi

Saimaan Pallo Salibandy ry:n toimintaan pääset mukaan ottamalla yhteyttä seuran yhteystiedoista löytyviin henkilöihin, ilmoittautumalla joukkueiden tapahtumiin joko joukkueiden sivuilta löytyvien avointen tapahtumien kautta tai ottamalla yhteyttä sopivan joukkueen toimihenkilöihin.

Voit myös rekisteröidä uuden jäsenyyden suoraan tästä linkistä. Tällä hetkellä voit valita seuraavista ryhmistä:

Kerhot -ryhmä on tarkoitettu eskari-ikäisille ja siitä nuoremmille säbäilystä kiinnostuneille pelureille. Kerhotoiminnassa olevat ryhmät löydät kotisivuiltamme Kerhot -valikosta.

Tyttösäbäkerho on tarkoitettu säbäilystä kiinnostuneille tytöille, jotka haluavat tutustua lajiin tyttöporukassa ja naisten edustusjoukkueen pelaajien ohjauksessa.

Nuorimpien junnujoukkueiden ryhmät ovat myös valittavissa, jos tiedät jo sopivan joukkueen. Joukkueen nimessä oleva loppu kertoo ryhmäläisten ikäluokan. Esim. Pojat 2012 tarkoittaa 2012 syntyneitä poikia.

Kaikille muille harrastuksesta kiinnostuneille aikuisille ja junioreille tarkoitettu Uudet jäsenet -ryhmä ohjaa rekisteröitymisesi toiminnanjohtaja Mika Heinoselle, joka käsitteleen rekisteröitymisesi muutaman päivän sisällä.

Uutena jäsenenä voit kokeilla harrastusta sitoumuksetta kahden viikon ajan. Joukkue voi kuitenkin laskuttaa suoraan toiminnasta aiheutuvia kuluja myös kokeilujakson aikana. Tällaisia kuluja on esimerkiksi tapahtumamaksut tai osallistumismaksut joukkueen turnauksiin.

Ongelmia rekisteröitymisessä? Tässä ohje jäsentilin rekisteröimistä varten. Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse.

Vanhat jäsenet: tästä pääset jäsensivuillesi.

Jäsenyyden ja jäsenmaksun määräytyminen

Harrastejoukkueidemme pelaajana olet seuran jäsenyyden lisäksi oikeutettu saamaan seuran harrastetoimintaohjausta ja pääset joukkueesi mukana nauttimaan salibandyn harrastamisesta. Seuramme joukkuetoiminnan tukemiseen tarkoitetut jäsenpalvelut on käytettävissäsi. Harrastejoukkueita ovat kaikki Suomen Salibandyliiton sarjoihin kuulumattomat joukkueet ja aikuisjoukkueet, jotka pelaavat liiton miesten 3. divaria tai naisten 2. divaria tai näitä alempia sarjatasoja.

Nuorempien juniorijoukkueidemme pelaajana olet seuran jäsenyyden lisäksi oikeutettu saamaan seuran kilpaurheiluvalmennusta ja pääset joukkueesi mukana joukkueen sarjapaikan ja/tai ikäryhmän mukaisiin alueellisiin tai valtakunnallisiin Salibandyliiton järjestämiin ottelutapahtumiin. Nuorempia juniorijoukkueita ovat T/P14 – T/P9 ikäluokkien sarjoissa pelaavat joukkueet. Ylempiä aikuisjoukkueita ovat naisten 1. divisioonassa tai miesten 2. divisioonassa pelaavat joukkueet.

Kilpajoukkueidemme pelaajana olet seuran jäsenyyden lisäksi oikeutettu saamaan seuran kilpaurheiluvalmennusta ja pääset joukkueesi mukana joukkueen sarjapaikan ja ikäryhmän mukaisiin alueellisiin tai valtakunnallisiin Salibandyliiton järjestämiin ottelutapahtumiin. Kilpajoukkueita ovat kaikki T/P21 – T16/P15 ikäluokkien juniorijoukkueet.

Jäsenen velvollisuuksiin kuuluu seuran sääntöjen ja joukkueen yhteisten päätösten noudattaminen sekä seurayhteisössä toimiminen. Tässä kaksi päälinjausta seurayhteisössä toimimisen edellytyksistä:

Seuran jäsenmaksun ja pelaajamaksun sekä oman joukkueesi toimintamaksujen ja tapahtumien lisäksi jokainen junioripelaajan perhe osallistuu kausittain edustusjoukkueiden kotiottelutapahtumien talkoisiin ja saa myytäväksi kausittaisen edustusjoukkueiden kausikortin. Vastineena seuramme edustusjoukkueet myöntävät junioreille vapaan sisäänpääsyn kaikkiin SSBL:n alaisiin edustusjoukkueidemme kotipeleihin.

Ottelutalkoot käsittävät keskimäärin kahteen tai kolmeen edustusjoukkueen kotipelin talkoisiin osallistumisen samalla kun junioripelaajat huolehtivat pallopoikien/tyttöjen tehtävistä. Jokainen joukkue määrittelee tarkemmat talkookäytännöt, mutta päälinjaus on se, että jokainen junioripelaajan perhe osallistuu talkoisiin kauden aikana.

Seuran edustusjoukkueiden kausikortilla kortin ostaja saa vapaan pääsyn molempien edustusjoukkueiden runkosarjan kotipeleihin kyseiselle kaudelle. Lisäksi kortilla saa kausittain vaihtuvia rahanarvoisia etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Hinnasto kaudella 2023-2024

70 € Jäsenmaksu – Kaikki jäsenet
Harrastejoukkueet – ei pelaajamaksua
80 € Pelaajamaksu – Juniorit T/P14 – T/P9, naisten 1. divisioona ja miesten 2. divisioona
110 € Pelaajamaksu – Juniorit T/P21 – T/P15

Jäsenmaksu laskutetaan kerran vuodessa, jatkavien jäsenten osalta syyskauden alkaessa ja uusien jäsenien osalta kokeilujakson jälkeen.

Pelaajamaksut laskutetaan jatkavien ja toimintakauden alussa mukaan liittyneiden jäsenten osalta kahdessa erässä syyskauden aikana. Kevätkaudella mukaan liittyneiden osalta pelaajamaksu laskutetaan yhdessä erässä, mutta maksu on puolet koko kauden pelaajamaksusta. Huhtikuussa liittyneden osalta laskutus tapahtuu vasta seuraavan kauden osalta.

Kaksoisedustus

Pelaaja, joka on toisen seuran jäsen ja osallistuu vain SaiPa SB:n joukkueen turnaustoimintaan SSBL:n kaksoisedustuksella, on vapautettu seuran maksuista (jäsen- ja pelaajamaksu). Lisäksi joukkue voi laskuttaa oman harkintansa mukaan pelaajan osallistumisesta joukkuetoimintaan. Kaksoisedustuksella olevalla pelaajalla ei ole oikeutta seuran sähköisiin jäsenpalveluihin, eikä muihin jäsenetuihin.

Pelaaja, joka on toisen seuran jäsen ja osallistuu SaiPa SB:n joukkueen harjoitustoimintaan, on velvollinen maksamaan kyseisen joukkueen sarjatason mukaiset seuramaksut. Pelaaja tulkitaan seuran normaaliksi pelaajajäseneksi ja pelaajalla on pääsy seuran sähköisiin palveluihin.

Kannatusjäsenyys

SaiPa SB tarjoaa kannatusjäsenyyksiä seuran, edustusjoukkueiden ja yksittäisen joukkueen tukemiseksi.

Kannatusjäsenellä ei ole seuran normaalin jäsenen velvollisuuksia, eikä äänioikeutta. Kannatusjäsen nauttii kuitenkin seuran jäsen- ja kausikorttieduista kuten normaali jäsen.

Kannatusjäsenyystasot kaudelle 2023-2024

Seura – 100 € / vuosi
Kannatusjäsenmaksusta jaetaan edustusjoukkueille 30€ / joukkue ja 40€ kohdistetaan seuratoiminnan tukemiseksi.

Edustus – 200€ / vuosi
Kannatusjäsenmaksusta jaetaan edustusjoukkueille 80€ / joukkue ja 40€ kohdistetaan seuratoiminnan tukemiseksi.

Keltamusta – 300€ / vuosi
Kannatusjäsenmaksusta jaetaan edustusjoukkueille 80€ / joukkue ja 40€ kohdistetaan seuratoiminnan tukemiseksi.  Lisäksi 100€ kohdistetaan nimetyn pelaajan joukkueelle tai nimetylle joukkueelle. Joukkueelle kohdistettava summa kohdistetaan seuralle, mikäli pelaajan tietoja ei löydy jäsenrekisteristä.

Kannatusjäseneksi voit liittyä ostamalla kannatusjäsenyyden verkkokaupastamme.

 

Seuran säännöt

Jäsenenä sitoudut noudattamaan seuramme sääntöjä. Tutustu seuramme sääntöihin.

 

Eroaminen seurasta

Pelaajajäsenenä eroaminen seurasta tapahtuu ilmoittamalla siitä joukkueenjohtajalle JA tekemällä jäsentilin poistopyynnön jäsenpalvelun kautta. Selaimella: omat tiedot –> lähetä jäsentilin poistopyyntö. Ohje jäsentilin poistopyynnön tekemiseen löytyy tästä.

Ero myönnetään jos jäsenellä ei ole avoimia laskuja ja jäsen ei ole enää osallistunut ohjattuun joukkue- tai seuratoimintaan.

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti