Facebook Twitter Instagram YouTube
LUT ja LAB -yhteistyö

LUT ja LAB -yhteistyö

YHTEISTYÖ LUT-YLIOPISTON JA LAB-AMMATTIKORKEAKOULUN KANSSA

SaiPa SB on sopinut LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyöstä SaiPa salibandylaisten opiskelun tukemiseksi. Yhteistyön myötä miesten & naisten edustusjoukkueiden sekä A-poikien & tyttöjen sopimuspelaajille tarjotaan mahdollisuutta opiskella suunnitelmallisesti kohti mm. kauppatieteiden ja tekniikan korkeakoulututkintoa Lappeenrannassa.

Yhteistyö tukee seuran arvoa pitää huolta omistaan ja kannustaa meidän urheilijoitamme opiskeluun peliuran aikana. Pelaajat voivat edetä opinnoissaan joustavasti myös tilanteissa, joissa pelaajan sopimus kattaa tutkinto-opintoja lyhemmän ajanjakson. Korkeakoulujen opintosuoritukset ovat opintopistemitoitettuja eurooppalaisen käytännön mukaisesti, joten LUTilla ja LABilla suoritetut opintopisteet on mahdollista hyödyntää myös muiden korkeakoulujen tutkinnoissa.

LUT ja LAB tarjoavat opintomahdollisuudet ja niihin liittyvän opintojen ohjauksen ja suunnittelutuen ILMAISEKSI.

Toimintatapa:

1) Pelaaja kiinnostuu yliopiston tekniikan tai kauppatieteiden koulutusmahdollisuuksista.

2) Pelaaja ottaa yhteyttä avoimen korkeakoulun Tiina Matikaiseen (tiina.matikainen@lut.fi) ja sopii hänen kanssaan tapaamisen.

3) Pelaaja laatii yhdessä opintojen ohjaajan kanssa opintosuunnitelman omien tarpeidensa ja tavoitteiden mukaisesti.

4) Suoritettuaan riittävän määrän yksittäisiä opintojaksoja vaaditulla keskiarvolla, pelaaja saa opinto-oikeuden yliopiston tutkinto-ohjelmaan. Opinto-oikeus tutkinto-ohjelmassa mahdollistaa kandidaatin ja maisterin tutkinnon suorittamisen siitä ohjelmasta, johon pelaaja on valittu.

Jos olet kiinnostunut ja harkitset opintojen aloittamista yhteistyöväylän kautta, voit myös tiedustella lisää seuran hallitukselta.

Lisätiedot:

SaiPa Salibandy, hallituksen jäsen, Joni Kakko, joni.kakko@saipasb.fi

LUT-yliopisto, opintoasioiden johtaja Janne Hokkanen, janne.hokkanen@lut.fi

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo (Naiset)Fat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti