Facebook Twitter Instagram YouTube
Jäsenedut

Jäsenedut

Kauden 2022-2023 jäsenedut

Alla SaiPa SB:n yhteistyökumppanit, jotka tarjoavat jäsenillemme etuja tuotteistaan tai palveluistaan. Edun saat käyttöösi kun näytät SaiPa SB MyClub mobiilijäsenkorttia asioidessasi liikkeessä.

Mahdollisten lisäysten tai päivitysten osalta olethan viipymättä yhteydessä toiminnanjohtajaan tai media- ja viestintävastaavaan niin jäsenedun tarjoajien luettelo pysyy ajantasalla.

Muistathan, että SaiPa SB jäsenenä kausikorttien edut ovat samalla myös jäsenetuja.

 

Jäsenedut

UK Koskimien

UK Koskimies on yhteistyössä Power Stick Oy:n kanssa seuramme pääyhteistyökumppani ja samalla UK Koskimies tarjoaa seuran jäsenille tuotekohtaisia etuja ostoksistasi kun näytät jäsenkorttia ja sanot joukkueesi nimen.

Fat Pipe -salibandytuotteet seurahinnoin.

Asics – sisäpelikengät saurahinnoin.

Samalla ostoksesi kerryttää joukkueelle maksettavan vuosihyvityksen suuruutta.

Lue lisää...
Jäsenedut

Drive Center

Autokoulu Drive Center tarjoaa SaiPa SB:n pelaajille ja heidän perheenjäsenille ajokortit edulliseen tarjoushintaan! Paikallinen yhteistyökumppanimme takaa laadukkaan opetuksen, parhaat autot ja rennoimman meiningin. Palveluihimme kuuluvat niin henkilöauto-, moottoripyörä- kuin mopokoulutuskin. Toimimme Lappeenrannassa, Imatralla, Joutsenossa ja Taavetissa.

Kysy Mirkalta tarjous ajo-opetuksesta:

Mirka Laakso – mirka@drivecenter.fi – 040 574 2463

Lue lisää...
Jäsenedut

Fysios

Fysios on Etelä-Karjalan johtava OMT fysioterapianurheilufysioterapianneurologisen fysioterapian sekä ikäihmisten fysioterapian ja kuntoutuksen palveluja tuottava yritys. Tuotamme myös Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja erityisryhmiä.

Meiltä saat myös hierontaa ja urheiluhieronta sekä erilaisia fysikaalisia hoitoja kuten kinesioteippaukset, lämpö-, kylmä- ja sähköhoidot sekä faskiakäsittelyt. Myös SW-paineaaltohoitoakupunktio ja lymfaterapia kuuluvat hoitoihimme.

SaiPa Salibandyn jäsenenä saat 10% alennuksen kaikista Fysioksen palveluista. Sopimus kattaa kaikki Fysioksen toimipisteet Lappeenrannassa, Joutsenossa ja Imatralla.

Lue lisää...

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo (Naiset)Fat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti