Facebook Twitter Instagram YouTube

Voisitko olla osa toimitsijatiimiä?

Julkaistu 03.10.2022 09:08. Päivitetty 03.10.2022 09:09.

Voisitko olla osa toimitsijatiimiä?

Hei kaikki! Salibandy on iloinen, vauhdikas joukkuepeli. Peliin tarvitaan joukkueet joitten koko ei ole aina niin justiinsa, kenties maalivahdit ja tuomaritkin mukana, piha- ja höntsäpeleissä vaikka vuorotellaan tuomarin roolissa tai laitetaan maaliin pahviset moket. Helppo laji kaikkien lähestyä!

Yhtään oikeaa salibandypeliä ei kuitenkaan voida pelata ilman toimitsijoita. Tarvitaan kellon käyttäjä, varakellon pitäjä sekä pöytäkirjan täyttäjä palvelusivustolle. Mielenkiintoinen tehtävä myös edarien peleissä on laukaisukartan ylläpito, jota ei junnupeleissä ole käytössä. Voisitko sinä olla toimitsija? SaiPa Salibandyn naisten ja miesten edustusjoukkueet etsivät ottelutapahtuman toimitsijatiimiin uusia jäseniä. Ilmoittaudu tiimiin jos haluat seurata peliä aitiopaikalta, tutustua tuomareihin tai keskustella heidän kanssaan lajin saloista, aistia pelin tunnelman kentän tasolla palloakin välillä väistellen ja ennen kaikkea auttaa edareita. Kuten jo todettu, yhtään peliä ei voida pelata ilman toimitsijoita.

Toimitsijatiimi huolehtii jäsenistään ja jokainen ilmoittautunut toimitsija perehdytetään varmasti konkarien toimesta. Toimitsijakortti ei ole pakollinen, toki suositeltava. Ilmoittautuessasi tiimiin, s-postilla niina.seppala@saipasb.fi, sinulle annetaan pääsy taulukkoon, jonne voit itse merkitä ne tapahtumat joihin pääsisit toimitsijapöytään. Mikäli olet jo junnupeleissä ollut toimitsijana, pärjäät myös edustusjoukkueiden pelissä varmasti!

Olisi aivan mahtavaa, jos voisit silloin tällöin käyttää pari tuntia päivästäsi tällaiseen urheilulliseen vapaaehtoistyöhön, kahvi ja pullapalkkiolla tietenkin 🙂

Olkaa yhteyksissä, edarien puolesta NiinaS

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti