Facebook Twitter Instagram YouTube

Valmennuskolmikolle jatkosopimus – “Halusimme omalta osaltamme tuoda myös edelleen sitä jatkumoa seuralle ja joukkueelle”

Julkaistu 09.02.2024 08:40. Päivitetty 09.02.2024 08:40.

Valmennuskolmikolle jatkosopimus – “Halusimme omalta osaltamme tuoda myös edelleen sitä jatkumoa seuralle ja joukkueelle”

Vastuuvalmentaja Otto Valavuo sekä valmentajat Mika Valtonen ja Ville Kuusela jatkavat SaiPa Salibandyn miesten edustusjoukkueen valmentajina myös kaudella 2024-2025. Valavuo toteaakin, että hyvillä fiiliksillä jatketaan hommia myös ensi kaudella:

-Toki asiaa tuli nyt pohdittua jälleen monelta eri kantilta, mutta halusimme omalta osaltamme tuoda myös edelleen sitä jatkumoa seuralle ja joukkueelle. 

Kaksikko Valavuo-Valtonen aloitti miesten edustusjoukkueen peräsimessä kaudella 2022-2023, ja Kuusela liittyi vahvistamaan valmennusta saman kauden kuluessa. Kolmikon yhteistyö on Valavuon mukaan toiminut hyvin:

-Kyllä meillä yhteistyö toimii erinomaisesti ja tiiminähän tätä hommaa tehdään. Mukava tehdä hommia hyvässä ja osaavassa porukassa. Siitäkin jo tässä vaiheessa kiitosta kollegoiden suuntaan.

Joukkue keskittyy täysillä jäljellä oleviin peleihin, mutta taustalla käydään keskusteluja myös pelaajien kanssa. 

-Kyllähän tässä myös ensi kauden joukkuetta pikkuhiljaa taustalla rakennetaan vaikka fokus onkin täysin tässä hetkessä ja tässä kaudessa. Eiköhän tässä lähiviikkoina saada pelaajauutisiakin pihalle.

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti