Facebook Twitter Instagram YouTube

Toni Soikkeli jatkaa SaiPa SB:n päävalmentajana – Kokko ja Kettunen liittyvät valmennukseen

Julkaistu 23.04.2021 07:48. Päivitetty 02.06.2021 09:30.

Toni Soikkeli jatkaa SaiPa SB:n päävalmentajana – Kokko ja Kettunen liittyvät valmennukseen

Viime kaudella SaiPa Salibandyn naisten edustusjoukkuetta valmentanut Toni Soikkeli jatkaa tehtävässä myös tulevalla kaudella. Ensimmäisellä kaudella Soikkeli luotsasi keltamustat aina pudotuspelikarsintoihin asti.

”Hyvät on fiilikset tähänkin kauteen lähdettäessä. Joukkue tulee vähän muuttumaan, mutta suurin runko tulee pysymään hyvin kasassa. Viime kaudesta jäi juuri sopivasti nälkää tulevaan kauteen.”

Valmennus kokee myös täydennystä, kun Laura Kokko ja Simo Kettunen liittyvät valmennukseen. Kettunen on Sokkelille tuttu jo Imatran Voiman ajoilta. Kokolle Lappeenrannan urheilutalo on tuttu kenttä pelaajauraltaan.

”Olen erittäin iloinen, että sain Simon ja Lauran mukaan remmiin. Simon kanssa on pitkä historia ja tunnetaan toisemme erittäin hyvin, sekä ajatellaan pelistä samalla tavalla. Laura on erittäin mielenkiintoinen vahvistus nippuumme. Laura on pelaajana kaiken voittanut. Hän on ollut maajoukkueen kapteeni eli kertoo jo paljon, millainen nainen on kyseessä. Vaikka valmennus kokemusta ei paljoa vielä ole niin en usko, että se näkyy missään. Ilolla odotan yhteistyötä. Tiedän myös, että joukkueen pelaajille tämä on huippu juttu”, kommentoi Soikkeli sopimuksia.

”Odottavin ja innostunein mielin! Loppukaudesta sain olla mukana valmennustiimissä, kun oli peleistä tärkeimmät. Valmentaminen kiinnostanut pitkään ja jossain määrin sitä tehnytkin, mutta pitänyt tässä taukoa lajista pari vuotta. Kuitenkin se kipinä, mikä loppukauden osallistumisesta jäi, kantoi siihen pisteeseen, että halusin olla mukana koko kauden mitassa, kun siihen tarjoutui mahdollisuus”, Kettunen kommentoi.

”Oikein hyvillä fiiliksillä! On tullut pidettyä sopivasti taukoa salibandyhommista ja seurattua pelejä vähän sivummalta, niin tuntuu hienolta päästä taas mukaan tositoimiin”, Kokko kertoo. ”Innolla odotan uusia haasteita, kun tällä kertaa saakin hypätä penkin toiselle puolelle!”

Jo viime kaudella valmennuksessa olleet Mika Tuutti, sekä maalivahtivalmentaja Juho Meuronen jatkavat myös tulevalla kaudella. Myös Iiro Härkönen jatkaa joukkueen fysiikkavalmentajana.

Pelaajasopimuksista lisää piakkoin.

Kuva: Esa Jokinen (F-liiga)

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti