Facebook Twitter Instagram YouTube

Tärkeät sopimukset SaiPa Salibandylle – Laapio ja Hakkarainen jatkavat

Julkaistu 09.06.2021 06:00. Päivitetty 09.06.2021 05:46.

Tärkeät sopimukset SaiPa Salibandylle – Laapio ja Hakkarainen jatkavat

SaiPa Salibandyn naisten joukkue saa todella tärkeät jatkosopimukset, kun sekä Juuli Hakkarainen, että Liisa Laapio pukevat keltamustat paidat ylleen myös tulevalla kaudella. Päävalmentaja Toni Soikkeli oli odotetusti erittäin tyytyväinen sopimuksiin: ”Erittäin mieluisat jatkopahvit. Molemmat tuo johtajuutta joukkueeseen rutkasti. On myös isot linkit pelaajien ja valmennuksen välillä.”

Juuli Hakkarainen nakutteli hyviä teholukemia SaiPalle viime kaudella, kun 18 otteluun tuli yhteensä 40 pistettä, joista 27 maalia ja 13 syöttöpistettä. EräViikinkejä vastaan pudotuspelikarsinnoissa viidessä ottelussa Hakkarainen teki tehot 3+2. Jääminen Lappeenrantaan oli helppo päätös Hakkaraiselle: ”Meillä on täällä todella hyvä ilmapiiri, joukkue ja valmennus. Hommat jäi viime kaudella vähän vajaaksi niin oli aika helppo päätös jäädä.” Millä fiiliksin tulevaan kauteen lähtee Hakkarainan? ”Hyvillä fiiliksillä tottakai, en pelais, jos tää ei ois edelleen kivaa.” Näin Soikkeli kommentoi: ”Juuli on huikea persoona ja olen erittäin tyytyväinen, että Juuli palasi viimekaudella takaisin Lappeenrantaan ja SaiPaan. Joku väittäny haastavaksi valmennettavaksi mutta meillä kyllä ajatukset kohtasivat heti hyvin ja homma toiminut erittäin positiivisesti. Juulin kokemukselle ja taidolle on paljon käyttöä ensi kaudella.”

Liisa Laapio johdatti joukkuetta kapteenin nauha käsivarressaan ja olikin joukkueelle todella tärkeä kulmakivi. Runkosarjassa tehopisteitä kertyi 17 otteluun yhteensä 14 (4+10). ”Jo entisestään viime kauden hyvä valmennus sai rinnalle vielä lisää tärkeitä tekijöitä ja joukkueen meno oli viime kaudella hyvää, joten tästä on hyvä jatkaa, mihin jäätiin”, Laapio kommentoi. Minkälaisin fiiliksin tulevaan kauteen lähtee Liisa? ”Hyvillä tietenkin! Hieman jäi viimekauden loppu hampaan koloon eli motivaatio on korkealla ja halu päästä kaukaloon on kova!” Päävalmentaja Soikkeli kuvaili Liisaa pelaajana seuraavasti: ”Liisa taistellut vastoinkäymisiä vastaan aikaisemmin mutta viimekaudella alkoi jo löytyä tuttua Liisaa ja uskon tulevan kauden olevan Liisan paras liigakausi. Liisa on sellainen pelaaja, että mitä vähemmän aikaa ja tilaa hänelle antaa, sitä parempi hän on.”

Selkein tavoittein lähtee molemmat pelaajat kohti tulevaa kautta: ”Kyllähän tässä pitää olla parempi kuin aiemmin, jotta päästään tavoitteisiin”, Hakkarainen toteaa. ”Kehittää omia heikkouksia ja tukea joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla niin henkisellä puolella kuin pelillisellä”, kommentoi puolestaan Laapio.

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti