Facebook Twitter Instagram YouTube

T14 pomppuisa kilpasarjan alkutaival

Julkaistu 11.02.2023 21:00. Päivitetty 11.02.2023 21:25.

T14 pomppuisa kilpasarjan alkutaival

Kilpasarja alkoi heti haastajasarjan jatkoksi 11.12. Tiger Sport Areenalla Vantaalla. Kyyti oli kylmää kuten hallikin. ÅIF/PSS ja Northern Stars näyttivät kilpasarjan nopeuden ja vaativuustason. Ei jäänyt epäselväksi, että töitä on tehtävä.

Pitkän joulutauon jälkeen vuorossa oli tutumpi Esport Arena uusien kilpakumppaneiden kera. Ensimmäiseen peliin mentiin hiukan puolivaloilla ja VSS vei pidemmän korren. Hommaa ei helpottanut pelipallon vähintäänkin ovela pomppiminen meidän maalin edustalla. Toiseen peliin oli koivet saatu jo hereille ja peli luisti huomattavasti vikkelämmin, vaikka ei ErVi mitään ilmaispalloja antanut. Pisteet päivän toisesta pelistä lähtivät tiukan peli jälkeen kaakkoon.

Kolmantena turnauspaikkana oli ihan bränikkä Vihti Campus. Kyllä kelpaa ja erityismaininta hallin LVI suunnittelijalle. HANAT, JOIDEN ALLE MAHTUI VESITONKKA!!! JoJon / huoltajan unelma 😉 Pelitkin sujuivat jo paremmin ja tuttu vastus haastajasarjasta tarjoili tiukan ensimmäisen pelin. Hiukan siinä vielä viimeisten sekuntien aikana käytettiin maalivahtiakin jalottelemassa vaihtopenkin puolella, mutta pelikellon puutteen vuoksi ajoitus meni hiukan pieleen ja pisteet laitettiin nätisti puoliksi. Toisessa pelissä oli revanssi ÅIF/PSS:n kanssa. Tulos osoitti sen, että ainakin suunta on oikea.

Tämänpäiväisen kierroksen ensimmäinen peli niin ikään uudehkolla Masalan Joo.Arenalla muistutti Northern Starsin kovuudesta. Ensimmäinen erä sujui hyvin ja olimme hienosti pelissä mukana, mutta toisen erän aikana rytisi ja havaittavissa oli jopa pienimuotoista murheeseen vaipumista. Kolmanteen erään lähdettiin lukemin 6-1. Yritystä oli vaikka mollivoittoinen toinen erä painoi jaloissa. Vetopaikoille ei kuienkaan päästy kuin käväisemään. Pallo viihtyi paremmin meidän alueella ja vastustajan lavassa. Peli päättyi Northern Starsille selvästi ja kunnioitettavasti 11-3.

Toiseen peliin lähdettiin alkuun hiukan epävarmalla fiiliksellä, mutta alun onnistumisen kautta peli jatkui todella tasaväkisellä etenemisellä. Reiluuden nimissä maaleja tehtiin vuoronperään lähes koko pelin, kunnes viimeisillä minuuteilla pääsimme niskanpäälle ja peli päättyi jännittävien erien jälkeen lukemiin 6-8 SaiPalle.

Nyt vetäydymme hetkeksi treenikuvioihin valmistautuen seuraaviin peleihin, jotka pelataan 5.3. Sipoossa!

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti