Facebook Twitter Instagram YouTube

SaiPa Salibandy saa ulkomaalaisvahvistuksen – Kati Kutisaar tekee paluun Lappeenrantaan

Julkaistu 20.08.2021 07:03. Päivitetty 20.08.2021 07:24.

SaiPa Salibandy saa ulkomaalaisvahvistuksen – Kati Kutisaar tekee paluun  Lappeenrantaan

SaiPa Salibandy saa uuden pelaajan riveihinsä, kun virolaishyökkääjä Kati Kutisaar liittyy SaiPa Salibandyn vahvuuteen. Lappeenranta ei kuitenkaa ole Katille uusi paikka, sillä vuosina 2017-2019 Kutisaar pelasi Lappeenrannan NST:n riveissä. Sen jälkeen hän siirtyi kaudeksi 2019-2020 Pelicans SB:n riveihin. Kutisaar on pelannut myös kansainvälisiä pelejä Viron paita yllään. Takataskussa on esimerkiksi kahdet MM-kilpailut. MM-kisojen 11 pelaamassaan ottelussa on syntynyt ihan mukavat tehot, 12+5.

Nyt kuitenkin Kutisaar tekee paluun Lappeenrannan urheilutalolle. Miltä paluu Lappeenrantaan tuntuu, Kati? Näin pelaaja itse vastaa: “Se tuntuu, kuin palaisi takaisin kotiin. Osa joukkuekavereista, on samoja kuin NST:ssä ja he tekevät paluun helpommaksi. Kuka nyt ei tykkäisi pelata salibandya kavereiden kanssa?” Kauden alkua hän odottaa optimistisella ja innostuneella mielellä. ”SaiPassa on niin hyviä pelaajia, että on oikea ilo pelata heidän kanssaan”, Kutisaar kommentoi.

Miksi seuraksi valikoitui sitten SaiPa Salibandy? ”Näen suuren potentiaalin joukkueessa. Kun käy läpi pelaajaluetteloa, näkee vanhempia pelaajia, joilla on paljon kokemusta ja nuoria pelaajia, joilla on rutkasti taitoa”, Kutisaar vastaa ja jatkaa: ”Lisää omistautunut, tukeva ja asiantunteva valmennus tuohon yhtälöön, niin meillä on täydellinen sekoitus menestyvään joukkueeseen. Kuka ei haluaisi olla osa tuollaista joukkuetta? Lisäksi SaiPa tuntuu kodilta.”

Näin naisten edustuksen päävalmentaja Toni Soikkeli kuvaili uutta tulokasta: ”Todella kiva saada Kati mukaa ja mitä muutamat harjoitukset nähnyt, niin tulee olemaan loistava palanen meidän joukkueeseen. Heti näki, että omaa hyvän pelikäsityksen ja muutenkin urheilullinen pelaaja.”

”Haluan olla hyvä lisä joukkueeseen”, Kutisaar kommentoi tavoitteitaan ja jatkaa: ”Sekä antaa tukea toisille kentällä ja sen ulkopuolella. Haluan nauttia pelistä ja pitää hauskaa luoden jotain siistiä kentällä.” Kati odottaa erästä asiaa innolla salibandyn lisäksi, nimittäin talvea:* ”Odotan jo talvea, kokonainen talven ihmemaa.”*

SaiPa SB:n naisten edustusjoukkueen pelaajatilanne:

Miisa Turunen
Hertta Härkönen
Elina Suutari
Aino Partinen
Juuli Hakkarainen
Liisa Laapio
Jenni Saalasti
Saana Karilahti
Petra Mussalo
Saimi Asikainen
Siiri Tuutti
Veera Lokka
Eevi Lokka
Miia Maaranen (MV)
Tanja Röyskö (MV)
Essi Räsänen (MV)
Charlotta Seppäläinen
Noora Heikkilä
Kati Kutisaar

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti