Facebook Twitter Instagram YouTube

Paikallista yhteistyötä! – SaiPa SB ja Imatran Voima farmiyhteistyöhön

Julkaistu 17.08.2022 14:47. Päivitetty 17.08.2022 14:47.

Paikallista yhteistyötä! – SaiPa SB ja Imatran Voima farmiyhteistyöhön

SaiPa Salibandyn miesten edustusjoukkue farmiyhteityöhön Imatran Voiman kanssa. 

– Tämä on erittäin tärkeä ja hyvä asia alueen Salibandyn ja pelaajien kehityksen kannalta. Farmiyhteistyö hyödyttää kauden aikana varmasti molempia joukkueita. Yhteistyön toteuttaminen on myös erittäin toimivaa ja joustavaa molemmin puolin, kommentoi SaiPa Salibandyn päävalmentaja Otto Valavuo.

-Hienoa, että saatiin farmiyhteistyö rakennettua Divarin ja Suomisarjan välille. Molemmissa joukkueissa tuttuja ihmisiä niin taustoilla kuin pelaajistossa mikä tekee asioiden hoidosta varmasti myös joustavaa. Ensi viikolla ensimmäinen farmipelaaja pukee jo punaista niskaan kun Suomen Cup pyörähtää käyntiin ja siitä on hyvä lähteä syventämään yhteistyötä. Farmisopimus tuo myös laajuutta molempien joukkueiden rosteriin, jos yllättävät sairastumiset iskevät päälle, kommentoi Imatran Voiman päävalmentaja Janne Stenberg.

Farmisopimus tarkoittaa seuraavia asioita:

– Farmisopimukseen voidaan nimetä farmisopimusjoukkueiden pelaajista enintään 12 pelaajaa, joita voidaan saman kauden aikana 1.2. saakka, siirtää joukkueiden välillä ilman kirjaamismaksua.

– Pelaaja saa edustusoikeuden alemman sarjatason farmisopimusjoukkueessa aikaisintaan kolmantena päivänä siitä, kun hän osallistui pelaajana otteluun ylemmän sarjatason farmisopimusjoukkueessa

– Pelaaja saa edustusoikeuden ylemmän sarjatason farmisopimusjoukkueessa aikaisintaan seuraavana päivänä siitä, kun hän osallistui otteluun pelaajana alemman sarjatason farmisopimusjoukkueessa.

Lisää farmisopimuksen salibandyliiton www-sivuilta: 57 § Farmisopimuksen vaikutukset (https://salibandy.fi/fi/info/saannot/kilpailusaannot/#57)