Facebook Twitter Instagram YouTube

Naisten valmennus pysyy ennallaan – “Meillä on selkeät jaot mitä kukakin hoitaa ja siitä on hyvä jatkaa joukkueen kehittämistä”

Julkaistu 19.02.2024 10:00.

Naisten valmennus pysyy ennallaan – “Meillä on selkeät jaot mitä kukakin hoitaa ja siitä on hyvä jatkaa joukkueen kehittämistä”

Päävalmentaja Toni Soikkeli sekä valmentajat Mika Tuutti ja Laura Kokko jatkavat SaiPa Salibandyn naisten edustuksen valmentajina myös kaudella 2024-2025. 

-Olin päättänyt että katson kauden loppuun ja mietin sen jälkeen jatkoa. Eli kai se helppo oli, kun jo nyt on nimi paperissa. Ja muutenkin on kyllä hyvät fiilikset, kun peli menee eteenpäin ja uskomme oikeasti omiin mahdollisuuksiin pärjätä hyvin tässä sarjassa. 

Kaksikko Soikkeli ja Tuutti ovat toimineet valmennuksessa alusta asti kaudesta 2020-2021 alkaen. Kokko liittyi valmennukseen seuraavalle kaudelle 2021-2022. Soikkeli onkin tyytyväinen valmennustiimin jatkosta. 

-Valmennus jatkaa samana ja se on hyvä homma. Meillä on selkeät jaot mitä kukakin hoitaa ja siitä on hyvä jatkaa joukkueen kehittämistä. 

Keskittyminen on toki täysillä runkosarjan viimeisissä peleissä ja sen jälkeen pudotuspelit, mutta Soikkeli myöntää pohtineensa jo tulevaa pelaajiston kannalta. Miisa Turusen jatkosopimus julkaistiin vähän aika sitten, ja on näin iso palanen ensi kauden joukkuetta.

-Kyllä meillä runko kestää hyvin kasassa ja verkkoja on vesillä myös uusien pelaajien suhteen. Myös jos joku tuntee halua pelata tai tulla näytille meille niin rohkeasti vain yhteyttä.

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti