Facebook Twitter Instagram YouTube

Mussalo, Asikainen ja Tuutti keltamustapaidoissa myös tulevalla kaudella

Julkaistu 05.07.2021 09:03. Päivitetty 05.07.2021 09:06.

Mussalo, Asikainen ja Tuutti keltamustapaidoissa myös tulevalla kaudella

Petra Mussalo, Saimi Asikainen ja Siiri Tuutti jatkavat myös ensi kaudella SaiPa Salibandyssa. Päävalmentaja Toni Soikkeli kommentoi Petraa seuraavin sanoin: ”Perusvarma Metukka hoitaa oman pään tyylillä ja tuo myös pallollisena paljon lisää elementtejä meidän peliimme. Mukavaa, että Petra viihtyy SaiPassa, tärkeä palanen vaikka A-sarjassa.” Saimista Soikkelilla oli seuraavanlaista sanomista: ”Saimi on erittäin taitava nuori peluri. Vähän kun saadaan röyhkeyttä ja kovuutta pelaamiseen, niin on potentiaalia pitkälle.” Siiriä päävalmentaja kuvaili näin: ”Siiri loukkaantui viimekauden alussa ja yhtään peliä en ehtinyt valmentamaan, joten toivotaan, että kestää nyt ehjänä ja pääsee elokuusta taas joukkueen matkaan. Uskon vahvasti, että Siiri on iso lisä meidän puolustukseen.”

Petra Mussalo pelasi viime kaudella 18 runkosarjaottelussa tehden 4 (2+2) tehopistettä. ”Ihan huippuja ihmisiä joukkue ja valmennus täynnä, ne on iso syy siihen että täällä viihtyy. Hommat toimii ja joukkueessa on hyvä tekemisen meininki”, kommentoi Mussalo. Tulevan kauden tavoitteita Mussalo kommentoi seuraavasti: ”Konkreettisia tavoitteita ei ole, mutta tietysti täytyy olla entistä parempi yksilönä, jotta voi auttaa joukkuetta pääsemään yhteisiin tavoitteisiin” Tulevaan kauteen hän lähtee seuraavien fiiliksien kera: ”Hyvillä fiiliksillä, odottavaisena jo uutta kautta kohti.”

Saimi Asikainen oli jo viime kaudella naisten edustuksen sopimuspelaaja, mutta peliaikaa ei vielä silloin tullut. Vyölle kertyi yksi ottelu runkosarjassa. Näillä fiiliksillä Asikainen lähtee ensi kaudella keltamustassa paidassa: ”Hyvin ja odottavin fiiliksin. Koska viime kausi oli rikkonainen koronan takia ja oli kaikenlaisia rajoituksia, niin ootan innolla tulevaa kautta, että päästäis pelaamaan kausi normaalisti.” Tavoitteet Asikaisella ovat selkeät: ”Tavoitteena on kehittyä rohkeammaksi ja näkyvämmäksi pelaajaksi ja sen myötä saada enemmän roolia SaiPa-paidassa.”

Siiri Tuutti kuului myös SaiPan sopimuspelaajiin, mutta polvivamma piti hänet poissa peleistä. Fiilikset ovatkin innostuneet tulevasta kaudesta: ”Tosi hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä oon lähössä tulevaan kauteen kun pitkän polviloukin jälkeen pääsee takasin pelikentille!” Nämä tavoitteet Tuutti asettaa itselleen tulevaa kautta ajatellen: ”Tavoitteena on auttaa joukkuetta voittamaan antamalla itestään kaiken irti ja tietysti myös kehittää itseään koko ajan paremmaksi pelaajaksi niin fyysisesti kuin lajitaidollisesti!”

SaiPa SB:n naisten edustusjoukkueen pelaajatilanne:

Miisa Turunen
Hertta Härkönen
Elina Suutari
Aino Partinen
Juuli Hakkarainen
Liisa Laapio
Jenni Saalasti
Saana Karilahti
Petra Mussalo
Saimi Asikainen
Siiri Tuutti

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti