Facebook Twitter Instagram YouTube

Milja-Maaria Rastas täydentämään keltamustia – ”Joustavuus, sijainti, päämäärä ja joukkue saivat minut valitsemaan juuri SaiPan.”

Julkaistu 05.11.2022 12:12. Päivitetty 05.11.2022 19:44.

Milja-Maaria Rastas täydentämään keltamustia – ”Joustavuus, sijainti, päämäärä ja joukkue saivat minut valitsemaan juuri SaiPan.”

Milja-Maaria Rastas saapuu Lappeenrantaan täydentämään SaiPan rivejä. Tällä kaudella Rastas on edustanut kontiolahtelaista FB Factoria 1.divarissa. Pelejä on kertynyt 4, joissa tehot 5+8.

Liigakokemusta ei kuitenkaan puutu – 99 syntyneeltä pelaajalta, sillä liigapelejä on kausilla 2014-2020 kertynyt TPS:n riveissä kiitettävät 120. Tehopisteitä näissä peleissä 38+38. Lisäksi takataskusta löytyy Sveitsissä 2018 järjestetyissä U19 MM-kisoissa saavutettu hopeinen mitali.

Opiskelujen myötä tiet veivät Joensuuhun ja kontiolahtelaisen FB Factorin riveihin. Nälkää oli kuitenkin kertynyt kovempiin peleihin. ”1.divarin vähäisten pelimäärien vuoksi aloin pohtimaan, olisiko mahdollista päästä treenaamaan ja jopa pelaamaan taas tavoitteellisemmin ja useammin. Olen seurannut B-liigan sarjaa syksyn ajan. SaiPa vaikutti tavoitteelliselta, taitavalta ja monipuoliselta joukkueelta, jolla on selkeä päämäärä. Porukka vaikutti tavoitteellisuuden lisäksi vielä todella mukavalta ja vastaanottavalta. Joustavuus, sijainti, päämäärä ja joukkue saivat minut valitsemaan juuri SaiPan.”, kommentoi Rastas.

Näin Rastas kuvailee tavoitteitaan: ”Ensimmäisenä tavoitteenani on päästä takaisin liigatason pelaajaksi. Sen jälkeen haluan kehittyä pelaajana monipuolisemmaksi ja järkevämmäksi, sekä oppia minimoimaan virheet kentällä. Uskon, että SaiPa joukkueena mahdollistaa sen.” 

Minkälaisen pelaajan SaiPa sitten saa? Näin pelaaja itse kommentoi: ”SaiPa saa minusta asennepelaajan, joka pyrkii aina kannustamaan muita.  Teen kentällä töitä ja pyrin omalla asenteellani siivittämään joukkueen hankalissakin tilanteissa voittoon.”

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti