Facebook Twitter Instagram YouTube

Miisa Turunen ja Hertta Härkönen jatkavat keltamustissa

Julkaistu 26.05.2021 08:25. Päivitetty 26.05.2021 08:39.

Miisa Turunen ja Hertta Härkönen jatkavat keltamustissa

Miisa Turunen ja Hertta Härkönen jatkavat seurassa myös kaudella 2021-2022. SaiPa Salibandyn naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Toni Soikkeli on tietenkin tyytyväinen sopimuksiin: ”Loistavaa että Miisa ja Hertta jatkavat SaiPassa. Toivotaan, että nautitaan vielä pitkään näiden kahden taidoista tällä alueella. Tytöt ovat vielä nuoria ja molemmilla alkaa jo kolmas kausi liigassa. Kertoo paljon, millaisista pelaajista on kyse. Taitoa ja hienoja maaleja tullaan näkemään ensikin kaudella, nämä kaksi takaavat sen.”

Viime kaudella B-lohkon runkosarjan pistepörssin voittanut 15-vuotias Turunen nakutteli 18 ottelussa yhteensä 53 tehopistettä tekemällä 33 maalia ja syöttämällä 20 osumaa. Pudotuspelikarsintasarjassa EräViikinkejä vastaan tuli tehot 7+2.

”Odotan innolla tulevaa kautta ja toivon, että pystyttäisiin pelaamaan mahdollisimman normaali ja ehjä kausi”, kommentoi Turunen ja jatkaa* ”Meillä on hyvä valmennus ja hyvä joukkue, enkä näe tarvetta vaihtaa seuraa.”

Hertta Härkönen hääri puolestaan keltamustien puolustuksessa. 16-vuotias Härkönen teki 17 pelaamassaan ottelussa tehot 3+5. Minkälaisin fiiliksin tulevaan kauteen lähdetään? Näin totesi Härkönen: ”Erittäin hyvillä fiiliksillä, ootan tosi innolla tulevaa kautta!” ja jatkaa: ”Viime kaudella mahtavan tekemisen meiningin ja jatko-opiskelupaikan varmistumisen ansiosta täällä pelaaminen tuntui luonnolliselta valinnalta”

Härkösellä sekä Turusella on molemmilla hyvin selkeät henkilökohtaiset tavoitteet tulevalle kaudelle: ”Tulevan kauden tavoitteet on ottaa seuraava steppi kehityksessä ja olla paras versio itsestään pelaajana”, kommentoi Härkönen. ”Mennä eteen päin, kehittää heikkouksia ja pelata täysillä joukkueelle”, toteaa puolestaan Turunen.
 

SaiPa SB:n naisten edustusjoukkueen pelaajatilanne:

Miisa Turunen
Hertta Härkönen

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti