Facebook Twitter Instagram YouTube

Markus Helvasto on SaiPa Salibandyn säbärehtori

Julkaistu 04.08.2021 14:26. Päivitetty 04.08.2021 14:33.

Markus Helvasto on SaiPa Salibandyn säbärehtori

SaiPa Salibandyn pienten säbäilijöiden toiminnasta vastaa säbärehtori Markus Helvasto. Aivan nuorempien säbäilijöiden – kolmosluokkalaiset ja nuoremmat – toiminnan tavoitteena on mukava liikkuminen hyvässä seurassa. Toiminta on onnistunut jos lapsella on muistijälki, että säbä on kivaa!

Säbärehtorin tehtävänä on nuorempien ikäryhmien toiminnan organisointi ja tukeminen. Joukkueita ja ryhmiä tulevalla kaudella on 6 – 8. Näillä ryhmillä tulee olla harjoittelutilat, harjoitteluvälineet, valmentajat ja ohjaajat, joukkueenjohto ja tavoitteellinen sekä hyvä toimintailmapiiri.

Markuksella on lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus salibandystä ja sählystä. Hän on toiminut liitto- ja seuratasolla eri tehtävissä, valmennuskokemusta Markuksella on yli kymmenen vuotta.

”Mukavinta säbätoiminnassa on nähdä lasten ilo ja riemu. Säbä kehittää myös lasten sosiaalisia taitoja sekä parantaa itsetuntoa. Toki myös fyysiset ominaisuudet paranevat ja salibandytaidotkin. Ja kiva on seurata entisten säbäkerholaisten elämää myöhemminkin. Aikoinaan valmensin 2000 ja 2001 ikäryhmiä, näistä pikkusäbäilijöistä on kasvanut reippaita nuoria miehiä. Useampi säbäilijä on toiminnassa mukana tälläkin hetkellä, jotkut pelaavat salibandyä ja jääkiekkoa valtakunnallisissa sarjoissa edelleenkin, osa jopa maajoukkuetasolla”, kertoo Markus. ”Koronavuonna meillä oli toiminnassa mukana yli sata pikkusäbäilijää. Tällä kaudella toiminta laajenee, tervetuloa mukaan keltamustiin,” säbärehtori jatkaa.

Jos olet kiinnostunut säbäkerhotoiminnasta, seuraa www.saipasb.fi tai ole rohkeasti yhteydessä markus.helvasto@saipasb.fi

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti