Facebook Twitter Instagram YouTube

Lotta Lindi SaiPa-paitaan – ”Minut kyllä tunnistaa missä viiletän”

Julkaistu 07.06.2024 15:44. Päivitetty 07.06.2024 15:44.

Lotta Lindi SaiPa-paitaan – ”Minut kyllä tunnistaa missä viiletän”

Hyökkääjänä operoiva Lotta Lindi saapuu vahvistamaan keltamustia. Urallaan 102 runkosarjaottelua Welhojen ja viimeisimmäksi SB-Pron riveissä pelannut Lindi on tehnyt urallaan tehot 82+41.

Kyselimme pelaajalta vähän tunnelmia sopimuksesta: ”Tosi hyvät fiilikset. Tottakai jänskättää mutta uskon että SaiPa tarjoaa minulle sopivan ympäristön kehittyä ja haastaa itsenäni pelaajana ja urheilijana”, Lindi kuvailee. 

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Lindi pelaa lappeenrantalaisten riveissä. Aikoinaan hän pelasi farmisopimuksella NST:n riveissä silloista A-tyttöjen SM-sarjaa. Sen myötä osa pelaajista ja taustajoukoista oli Lindille jo entuudestaan tuttuja. Hän paljastaakin, että heidän kanssaan hän pohdiskeli pelaamista SaiPassa. Tämän lisäksi vastustajana SaiPa on tullut vuosien saatossa kovinkin tutuksi:

”Myös Welhoissa pelanneena olen useamman kauden vääntänyt SaiPaa vastaan. Sitä kautta olen nähnyt SaiPan pelaamista ja joukkuetta ja näin saanut myös hyvän kuvan siitä että Lappeenrannassa on hyvä salibandybuumi menossa ja vauhti vain kiihtyy”, Lindi intoilee. 

Lindi kuvailee itseään luovaksi ja sopivan arvaamattomaksi. Aina hän ei itsekään tiedä, mitä on kentällä tulossa. ”Näin savolaislähtöisenä pelaajana sanoisin että ääntä lähtee niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, joten minut kyllä tunnistaa missä viiletän”, Lindi kertoo.

Viime kaudella SB-Pron riveissä, Lindi teki yhteensä 8 maalia ja koko urallaan niitä on tehty 82. Hänellä onkin vinkki lappeenrantalaiselle kotiyleisölle alkavalle kaudelle: ”Isoja maaleja tykkään tuulettaa isosti ja näyttävästi joten niitä kannattaa tulla vaikka ens kaudella urheilutalon lehtereille katsomaan.” 

Näin Lindi kuvailee joukkuetta ja saamaansa vastaanottoa: ”Joukkueesta minulle on jäänyt tosi hyvä kuva ja pelaajat on ottanut hyvin vastaan. Sopivan rennon oloinen porukka joka kuitenkin vääntää tosissaan ja loppuun asti!”

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti