Facebook Twitter Instagram YouTube

Lokan siskokset SaiPa-paidassa kaudella 2021-2022

Julkaistu 19.07.2021 09:21.

Lokan siskokset SaiPa-paidassa kaudella 2021-2022

Veera Lokka jatkaa SaiPassa myös tulevalla kaudella. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Eevi Lokka. Näin naisten edustuksen päävalmentaja Toni Soikkeli kuvaili kaksikkoa. ”Veera on asunut tämän kesän Lappeenrannassa ja päässyt reenaamaan kunnolla joukkueen mukana. Se näkyy ja neiti on hyvässä kunnossa, kun kausi käynnistyy. Myös pallollisessa pelissä on tapahtunut selvästi kehitystä ja ainakin minulla on isot odotukset Velolta” ja jatkaa ”Eevi on uusi vahvistus joukkueessa. Eevi omaa hyvän pelisilmän ja pehmeät kädet. Hyvä lisä joukkueeseen”.

Veera pelasi viime kaudella 17 runkosarjaottelussa tehden tehot 4+3. Pudotuspelikarsinnoissa EräViikinkejä vastaan tuli yksi syöttöpiste. Uran jatkuminen SaiPassa oli Veeralle helppo päätös: ”No oikeestaan mikään muu ei ollu ees vaihtoehto, kun meillä on sen verran hyvä meininki tässä joukkueessa.” Minkälaisin fiiliksin tulevaan kauteen lähtee Veera Lokka? Näin pelaaja itse vastasi: ”Hyvillä fiiliksillä jatkan, paljon jäi hampaankoloon viime kaudesta, joten oon erittäin innoissani, että pääsee taas pelaamaan”. Tavoitteetkin ovat selkeät: ”Henkilökohtaisella tasolla tavoitteena on saada itelle onnistunut ja tasapainoinen kausi. Viimekauden ”epäonnistumiset” on kasvattanu nälkää kehittyä ja sitä kautta onnistua paremmin peleissä”.

Niin kuin todettua jo, Eevi Lokka liittyy joukkueeseen uutena pelaajana ja pelaaja itse odottaakin jo uuden kauden alkua: ”Hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä uusiin ympyröihin. Viime kaudella pelasin jo SaiPa paidassa A-tytöissä, joten sitä kautta heräs kiinnostus ja nyt kun avautui SaiPassa mahdollisuus pelata korkeammalla sarjatasolla, niin SaiPa oli helppo valinta”. Näin Eevi kommentoi tulevan kauden tavoitteita: ”Tässä vaiheessa vaikea ehkä sanoa, mutta alkuun ainakin, että löytää paikan joukkueessa ja sitä kautta kehittyä pelaajana.”

Veera ja Eevi ovatkin siskokset ja he ovat molemmat innoissaan, että pääsevät pelaamaan samassa joukkueessa. ”No onhan se siistii päästä taas siskon kanssa samaan joukkueeseen pelaamaan muutaman kauden jälkeen! Eevi on taitava ja pallovarma pelaaja ja sen kanssa on helppo pelata”, kommentoi Veera. ”Innostunein mielin! Yhdessä tää kun alotettiin ja nyt pari kautta kun ollaan eri joukkueissa pelattu, niin onhan se mukavaa päästä taas samaan joukkueeseen. Veera on periksiantamaton, vauhdikas ja taitava pelaaja.”, kuvailee puolestaan Eevi.

SaiPa SB:n naisten edustusjoukkueen pelaajatilanne:

Miisa Turunen
Hertta Härkönen
Elina Suutari
Aino Partinen
Juuli Hakkarainen
Liisa Laapio
Jenni Saalasti
Saana Karilahti
Petra Mussalo
Saimi Asikainen
Siiri Tuutti
Veera Lokka
Eevi Lokka

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti