Facebook Twitter Instagram YouTube

Jenni Saalastille ja Saana Karilahdelle jatkosopimukset

Julkaistu 22.06.2021 08:15.

Jenni Saalastille ja Saana Karilahdelle jatkosopimukset

Jenni Saalasti ja Saana Karilahti jatkavat SaiPa Salibandyn riveissä myös kaudella 2021-2022. “Jenni on taitava pelaaja, joka omaa hyvän pelisilmän. Pitkä ura takana, mutta motivaatiota tuntuu vielä löytyvän vuosiksi eteenpäin”, kommentoi päävalmentaja Toni Soikkeli. “Saanalla on nyt selvästi toinen ehjä kesä menossa. Loukit on poissa ja harjoitus motivaatio tuntuu löytyneen uudelle tasolle. Hyvä pelaaja, jolla on kaikki edellytykset olla loistava.”

Jenni Saalasti pelasi menneellä kaudella 18 runkosarjaottelussa tehden 14 (6+8) pistettä. Pudotuspelikarsinnoissa matkaan tarttui yksi syöttöpiste. Päätös jatkosta oli selkeä: “Hyvä joukkuehenki ja tekemisen meininki joukkueessa päällimmäisenä. Viime kauden pettymyksestä jäi myös tosi paljon nälkää jatkaa pelaamista”. Minkälaisin fiiliksin kohti tulevaa kautta Jenni? “Hyvillä fiiliksillä, vähän myös jännittää, mutta aina on kiva päästä pelaamaan!”

Saana Karilahti pelasi kuluneella kaudella 15 runkosarjaottelussa ja pistepottiin kertyi 8 (3+5) pistettä. Pudotuspelikarsinnoissa maaliverkko helähti kertaalleen. Päätökset uran jatkumiseen keltamustassa paidassa olivat selkeät: “Meil on huippu porukka, valmennus ja joukkuehenki. Sillo on helppo olla tyytyväinen.” Minkälaisin tunnelmin Saana puolestaan suuntaa tulevaan kauteen? “Hyvillä fiiliksillä! Viime kaudella käytiin nii lähellä nousua, et ei muuta ku vaa uutta matoa koukkuu.”

Tavoitteet tulevalle kaudelle on kaksikolle selvät: “Kehittää omaa peliä eteenpäin ja sitä kautta auttaa joukkuetta menestymään”, kommentoi Saalasti. “Tavotteena on olla vähä parempi vähä kaikessa ja ennen kaikkee saada lisää röyhkeyttä omaa pelaamisee”, kertoo puolestaan Karilahti.

SaiPa SB:n naisten edustusjoukkueen pelaajatilanne:

Miisa Turunen
Hertta Härkönen
Elina Suutari
Aino Partinen
Juuli Hakkarainen
Liisa Laapio
Jenni Saalasti
Saana Karilahti

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti