Facebook Twitter Instagram YouTube

Hallituksen tervehdys 31.07.2020

Julkaistu 31.07.2020 12:03.

Hallituksen tervehdys 31.07.2020

Moi,

Toivottavasti jokainen on saanut nauttia Suomen aurinkoisesta kesästä ja akut ovat ladattuina kohti ensimmäistä kautta SaiPa Salibandyn pelipaidoissa. Uuden seuran perustamisesta tähän päivään on tapahtunut paljon uudistuksia. Kokopäiväinen toiminnanjohtaja kiertää kenttää ja on jokaisen joukkueen tukena arjen toiminnassa. Jäsenrekisterijärjestelmä Myclub helpottaa joukkueen sisäistä kommunikointia ja mahdollistaa yksilön seurantaa. CoachTools antaa oivan työkalun etävalmennukseen ja treenien suunnitteluun. Taloushallintojärjestelmän sisäänajo taas vie meidät kohti ammattimaisempaa organisaatiota ja tuo säästöjä pitkällä aikavälillä.
 

Entisten seurojen toimintatavat on jätetty taakse ja SaiPa Salibandyn tekemisen meininki on löytymässä! Haluamme kiittää siitä, että uudet käytännöt on otettu hyvin vastaan ja pahoittelut että osa käyttöohjeistuksista ja koulutuksista ovat vielä työn alla.
 

Kauden avaukseen liittyvät valmistelut etenevät mallikkaasti joukkueissa. On erityisen hienoa nähdä, miten paljon meidän porukkamme tekee työtä lajiharrastuksen, seuran, joukkueen ja nuorten eteen. Yksi seuran arvoista on pitää jokaisesta SaiPa salibandylaisesta huolta ja haluamme erityisesti kiittää meidän toimijoita joukkueissa, jotka ovat pyyteettömästi mukana. Täten seura haluaa tukea tänä vuonna jokaisen joukkueen kohdalla yhden toimijan lisenssimaksu sisältäen vakuutus. Samalla kannustamme joukkueet osallistumaan muiden toimijoiden lisenssimaksuihin.
 

Taustatiedoksi monet saattavat tietääkin, että uuden seuran ensimmäisen vuoden taloustilanne on tiukka ja kestävän taloudenhoidon periaatteella on jouduttu kevään mittaan karsimaan monia oikeutettujakin kulueriä. Toimijoiden lisenssituki on tänä vuonna mahdollistanut Salibandy-säätiön myöntämä korona-avustus. Uskomme kuitenkin vahvasti siihen, että kasvavana urheiluseurana meillä on tulevaisuudessa myös leveämmät taloudelliset hartiat pitämään jokaisesta SaiPa salibandylaisesta huolta!
 

Tsemppiä tuleviin cup-kisoihin, sm-karsintoihin ja kauden valmisteluihin!

Hyvää elokuun alkua ja nähdään SaiPa Salibandyn tapahtumissa!
 

Hallituksen puolesta,
Ding Ma
 

P.s. Kausi 2020-21 käynnistyy naisilla ja miehillä viikon 38 lopulla. Edustusjoukkueet tarjoavat tukikortteja 20.8. asti, joista kanavoidaan valitsemillenne juniorijoukkueelle 20% sen arvosta. Kortit löytyy kaupastamme www.saipasb.fi.

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti