Facebook Twitter Instagram YouTube

Elina Suutari ja Aino Partinen jatkavat SaiPassa

Julkaistu 02.06.2021 09:28. Päivitetty 02.06.2021 09:34.

Elina Suutari ja Aino Partinen jatkavat SaiPassa

Elina Suutari ja Aino Partinen nähdään myös tulevalla kaudella keltapaitojen matkassa. Päävalmentaja Toni Soikkeli kuvailee Suutaria seuraavin sanoin: ”Elina väläytteli jo viime kaudella maalivainuaan. Tuli mukaan vähän myöhemmin, mutta nyt mukana alusta asti ja tulee olemaan iso palanen hyökkäyksessä”, ja näin Partista: ”Perusvarma kokenut Aino, joka vain paransi peliään, kun alkoi pleijarit. Unelma valmennettava.”

Suutari takoi viime kaudella 17 runkosarjan ottelussa 18 pistettä tehoin 12+6. Pudotuspelikarsintasarjassa EräViikinkejä vastaan hän keräsi tehot 3+1. Minkälaisin fiiliksin tulevaan kauteen lähdetään? Näin hän vastasi: ”Hyvillä fiiliksillä, vähän jännittää”. Joukkuekaverit, taso ja hyvät valmentajat olivat avaintekijät, miksi Suutari nähdään keltamustissa myös tulevalla kaudella.

Kokenut puolustaja Aino Partinen puolestaan lähtee myös hyvillä fiiliksillä tulevaan kauteen: ”Viime kaudesta jäi paljon nälkää ja innolla odotan, mitä ensi kausi tuo tullessaan.” Jatkaminen SaiPassa oli hyvin helppo päätös Partiselle: ”Meillä on niin hyvä joukkuehenki ja tekemisen meininki, että jatkoa ei tarvinnut kauaa miettiä. Myös taustoilla hommat hoituu ja itse voi keskittyä vain pelaamiseen.”

Molemmilla pelaajille tavoite on erittäin selkeä ensi kautta ajatellen: ”Auttaa joukkuetta menestymään”, kommentoi Suutari. ”Tavoite ensi kaudelle on kehittyä pallollisena pelaajana sekä pelata mahdollisimman tasainen ja ehjä kausi”, kertoo Partinen puolestaan. Hänellä oli myös pieni toive ensi kautta ajatellen: “Pitkästä aikaa olisi myös ihan kiva tehdä maali..”

SaiPa SB:n naisten edustusjoukkueen pelaajatilanne:

Miisa Turunen
Hertta Härkönen
Elina Suutari
Aino Partinen

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti