Facebook Twitter Instagram YouTube

Ding Ma on Etelä-Karjalan Vuoden Seurajohtaja – ”Helppo on minun olla mukana, kun ympärillä on intohimoisia ja osaavia ihmisiä”

Julkaistu 04.06.2021 05:59. Päivitetty 04.06.2021 05:59.

Ding Ma on Etelä-Karjalan Vuoden Seurajohtaja – ”Helppo on minun olla mukana, kun ympärillä on intohimoisia ja osaavia ihmisiä”

SaiPa Salibandyn hallituksen puheenjohtaja Ding Ma on valittu Vuoden Seurajohtajaksi. Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry EKLU palkitsee vuosittain jäsenseurojensa keskuudesta Vuoden Seurajohtajan. Valinnalla halutaan kiittää seurajohtajaa hänen ansiokkaasta toiminnastansa oman seuran, lajin ja liikunnan hyväksi.

Ding Ma oli häkeltynyt ja otettu valinnasta: ”Hieno yllätys tämä seurajohtaja-tunnustus ja sydäntä lämmittää poikkeuksellisen vuoden jälkeen.” Hän ei halua unohtaa muita SaiPa Salibandyn seuratekijälle, vaan osoittaa palkinnon myös heille: ”Haluan osoittaa saatua tunnustusta meidän joka ikiselle SaiPa Salibandylaiselle! Ilman meidän hallitusjäseniämme, seuran työntekijöitä, valmentajia, joukkuejohtajia, rahastonhoitajia, huoltajia, toimitsijoita, pelaajia, yhteistyökumppaneita ja monia monia muita huipputyyppejä, emme olisi tässä tilassa. Helppo on minun olla mukana, kun ympärillä on intohimoisia ja osaavia ihmisiä!”

Ding haluaa myös muistaa muita urheilun parissa tekeviä, joita tämä vaikea aika on horjuttanut: ”Haluan käyttää tilaisuutta myös hyväksi ja nostan isot hatut jokaiselle urheiluseuralle ja seuratoimijoille. On ollut poikkeuksellisen haastava vuosi! Tehdään parhaamme lasten ja nuorten liikuttajina ja huippu-urheilun mahdollistajina.” Hän katsoo myös toiveikkaana tulevaisuuteen: ”SaiPa Salibandyn tarina on vasta alkanut ja toivon lämpimästi jokaista mukaan kirjoittamaan meidän yhteistä keltamusta-tarinaamme!”

Kuvassa Ding Ma (vas) ja Sakari Pusenius, EKLU:n aluejohtaja

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti