Facebook Twitter Instagram YouTube

Charlotta Seppäläinen ja Noora Heikkilä jatkosopimuksiin

Julkaistu 14.08.2021 10:27. Päivitetty 14.08.2021 10:27.

Charlotta Seppäläinen ja Noora Heikkilä jatkosopimuksiin

Charlotta Seppäläinen ja Noora Heikkilä ovat allekirjoittaneet jatkopahvit SaiPa Salibandyn kanssa. Naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Toni Soikkeli on tyytyväinen sopimuksiin: ” 2 aika selkeetä pelaajatyyppiä, joilta tietää tarkalleen, mitä saa.” Näin Soikkeli kuvailee pelaajia: ”Sasse (Charlotta) tuo nopeudellaan ja puolustuspään pelaamisellaan joukkueelle paljon apuja. Jallu (Noora) taas rauhallisuudella ja hyvällä pelisilmällä pystyy auttamaan joukkuetta ketä vastaan vain.”

Charlotta Seppäläinen pelasi viime kaudella runkosarjan 18 ottelussa tehden tehot 10+8. Pudotuspelikarsintojen 5 ottelussa tilille kirjattiin yksi maali. Millä fiiliksillä tulevaan kauteen lähtee Seppäläinen? ”Hyvillä fiiliksillä. Pientä jännitystä on jo ilmassa kauden aloituksen lähestyessä, mutta sehän kuuluu asiaan”, hän kommentoi. Mikä sai hyökkääjän jatkamaan keltamustissa? ”Täällä on joukkueellinen huippu tyyppejä ja jokainen hoitaa oman tonttinsa, tämmöisessä joukkueessa on hyvä olla. Myös viime kausi tuntui jäävän hieman kesken, joten pitäähän se nähdä, mihin asti päästään tällä kaudella.” Näin Seppäläinen kuvailee tavoitteitaan tulevaa kautta ajatellen: ”Omana tavoitteena on kehittyä pelaajana kaikilla osa-alueilla. Viime kausi oli melko ehjä, joten sitä tavoitellaan tälläkin kaudella.”

Noora Heikkilä puolestaan teki 16 runkosarjaottelussa tehot 4+7. Pistetili ei avautunut pudotuspelikarsinnoissa. Minkälaisin fiiliksin jatkuu ura SaiPassa? ”Erittäin hyvin fiiliksin, SaiPassa on ja on ollut hyvä olla ja hommat on toimineet kaikilta osin hienosti. Kauden alku on jo todella lähellä, joten tunnelma on myös odottavainen!”, kommentoi Heikkilä. Mikä sai Heikkilän pysymään SaiPassa? Näin hän itse vastaa: ”Joukkue täynnä mahtavia ihmisiä sekä into pelata ja reenata tavoitteellisesti. Lisäksi entisestään vahvistunut valmennus vahvisti päätöstä.” Tavoitteet ovat hyvin selkeät tulevaa kautta ajatellen: ”Pelata isolla SaiPa-sydämmellä joukkueelle ja tottakai viedä omaa pelaamista askel eteenpäin.” Heikkilällä on myös eräs erikoisempi tavoite, joka kohdistuu joukkueen sisälle: ”Tavoitteena myös saada Miia Maaranen juoksemaan alkulenkillä ilman vastalauseita!”

SaiPa SB:n naisten edustusjoukkueen pelaajatilanne:

Miisa Turunen
Hertta Härkönen
Elina Suutari
Aino Partinen
Juuli Hakkarainen
Liisa Laapio
Jenni Saalasti
Saana Karilahti
Petra Mussalo
Saimi Asikainen
Siiri Tuutti
Veera Lokka
Eevi Lokka
Miia Maaranen (MV)
Tanja Röyskö (MV)
Essi Räsänen (MV)
Charlotta Seppäläinen
Noora Heikkilä

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti