Facebook Twitter Instagram YouTube

Arto Nironen on uusi SaiPa Salibandyn säbärehtori

Julkaistu 29.08.2022 13:21. Päivitetty 29.08.2022 13:21.

Arto Nironen on uusi SaiPa Salibandyn säbärehtori

SaiPa Salibandyn pienten säbäilijöiden toiminnasta vastaa säbärehtori Arto Nironen. Hän on toiminut nykyisen P9 joukkueen valmentajana viimeisten kolmen vuoden ajan.

Aivan nuorempien säbäilijöiden – kolmosluokkalaiset ja nuoremmat – toiminnan tavoitteena on mukava liikkuminen hyvässä seurassa. Toiminta on onnistunut, jos lapsella on muistijälki, että säbä on kivaa!

Säbärehtorin tehtävänä on nuorempien ikäryhmien toiminnan organisointi ja tukeminen. Joukkueita ja ryhmiä tulevalla kaudella on 6 – 8. Näillä ryhmillä tulee olla harjoittelutilat, harjoitteluvälineet, valmentajat ja ohjaajat, joukkueenjohto ja tavoitteellinen sekä hyvä toimintailmapiiri.

”On palkitsevaa huomata ohjatun lajiharrastuksen myötä lapsissa syntyvä into ja palo liikuntaa kohtaan. Samalla säbätoiminta kehittää lasten fyysisiä, sosiaalisia ja pelillisiä taitoja. On hienoa myös nähdä miten vuosien aikana monet lapset ovat saaneet lisää rohkeutta ja itsevarmuutta oman pelaajapolkunsa alkutaipaleella. Jännityksellä voidaan vain odottaa, kuinka pitkälle se itse kunkin kohdalla tulee vielä johtamaan”, Nironen kommentoi. 

Jos olet kiinnostunut säbäkerhotoiminnasta, seuraa www.saipasb.fi tai ole rohkeasti yhteydessä arto.nironen@saipasb.fi

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti