Facebook Twitter Instagram YouTube

SaiPa Salibandyn ottelutapahtumissa otetaan käyttöön koronatodistus

Julkaistu 13.12.2021 14:04. Päivitetty 13.12.2021 14:04.

SaiPa Salibandyn ottelutapahtumissa otetaan käyttöön koronatodistus

Koronatodistus tulee käyttöön heti lauantaina 18.12. naisten runkosarjaottelussa Welhoja vastaan ja käytäntö on toistaiseksi voimassa! Koronapassi ja pyydettäessä henkilöllisyystodistus tarkistetaan kaikilta sisätiloihin tulevilta yli 16-vuotiailta henkilöiltä. Jos henkilöllä ei ole mahdollisuutta tai halua esittää korona- ja henkilöllisyystodistusta, ei häntä voi laskea liikuntatiloihin.

KUINKA SAAN KORONATODISTUKSEN?

  • 1.Kirjaudu Omakantaan kanta.fi-sivulta omalla tunnistusvälineelläsi kuten verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  • 2.Valitse vasemman reunan valikosta kohta ”Koronatodistus”. Löydät linkin todistusosioon myös Omakannan etusivulta.
  • 3.Hae todistusta painamalla linkkiä ”Avaa koronarokotustodistus (pdf)”. Jos sinulla on todistus, se avautuu uuteen välilehteen pdf-muodossa.
  • 4.Tallenna pdf-tiedosto omaan puhelimeesi, tai muulle laitteelle. Voit myös ottaa siitä kuvakaappauksen. Näin todistus on sinulla valmiina, kun tarvitset sitä. Voit myös tulostaa todistuksen paperille.

Yleensä koronarokotustodistus on saatavilla viiden vuorokauden kuluessa rokotuksen antamisesta. Terveydenhuollon ammattilaisia on ohjeistettu kirjaamaan testitulos viiveettä tietojärjestelmään. Yleensä testitodistus on saatavilla vuorokauden kuluessa näytteen ottamisesta.
Jos et käytä Omakantaa, voit saada koronatodistuksen tulostettuna terveydenhuollosta siitä yksiköstä, jossa rokotus on annettu tai testi on tehty.

KORONAPASSIN KÄYTTÖ URHEILUTALOLLA

  • 1.Saavu otteluun ajoissa!
  • 2.Varaudu näyttämään sisäänkäynnin yhteydessä koronapassi (esimerkiksi tulosteelta tai matkapuhelimen näytöltä) ja kuvallinen henkilöllisyystodistus (ajokortti tai kuvallinen Kela-kortti riittää). Ota passi ja todistus valmiiksi esille, jotta sisäänkäynti on mahdollisimman sujuvaa. Otathan huomioon, että pelkkä QR-koodi ei riitä, vaan asiakkaalla tulee olla koronapassista koko todistuksen ensimmäinen sivu näytettävissä.

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesFat PipeAutokoulu Drive Center Oy
AsicsNetvisorGutz