Facebook Twitter Instagram YouTube

Naisten kausi päättyi katkerasti puolivälieriin – “Jossain kohtaa olemme varmasti kypsiä pelaamaan näitäkin pelejä”

Julkaistu 19.03.2024 14:17. Päivitetty 19.03.2024 14:17.

Naisten kausi päättyi katkerasti puolivälieriin –  “Jossain kohtaa olemme varmasti kypsiä pelaamaan näitäkin pelejä”

SaiPa Salibandyn naisten edustusjoukkueen kesäloma alkoi toista vuotta peräjälkeen puolivälierien jälkeen. Tällä kertaa Salibandyseura Rankat Ankat (SSRA) oli parempi otteluvoitoin 1-3. 

Naiset olivat viime lauantaina Oulussa pakkovoiton edessä, kun SSRA johti ottelusarjaa 1-2. Ottelu eteni tasaisesti aina rankkareille asti, jossa Rankat Ankat teki tarvittavat maalit, ja eteni lopulta välieriin otteluvoitoin 1-3. 

-Kyllä tässä vieläkin pieni pettymys on puserossa, mutta pikkuhiljaa alkaa löytää hyviäkin puolia, kommentoi vastuuvalmentaja Toni Soikkeli tunnelmiaan.

Soikkeli löytääkin kaksi tekijää, jonka takia Ankat olivat tällä kertaa tuon parempia: Ankkojen kokemus ja SaiPan tehottomuus. Tehottomuus vaivasi Soikkelin suojatteja varsinkin kahdessa viimeisessä ottelussa. SaiPa loi paikkoja, mutta pallo ei vaan löytänyt tietä maaliin.

– Tiesimme tarkalleen mitä tulee ja mitä Ankat hakee hyökkäyspäässä, mutta silti juuri niistä tuli lähes kaikki maalit. Kyllä noilla maalipaikoilla saatiin avaimet voittoon mutta kun ei ni ei, Soikkeli harmittelee.

Kokonaisuutena kausi kuitenkin tyydyttää vastuuvalmentajaa. SaiPa oli runkosarjassa 4., voittaen kärkipään joukkueita. Ainut joukkue, jota SaiPa ei pystynyt tällä kaudella voittamaan oli runkosarjan voittaja Classic. Lähellä käytiin, kun urheilutalolla tamperelaiset lähtivät vasta jatkoajan jälkeen voittajina ottelusta:

-Kyllä kokonaisuus oli hyvä. Olimmeko nyt viidensiä ja taas meidän nuori joukkue sai lisää pleijari kokemusta. Jossain kohtaa olemme varmasti kypsiä pelaamaan näitäkin pelejä.

Nyt joukkue vetää hetken happea, ja sen jälkeen alkaa valmistautuminen uuteen kauteen. Osa pelaajista pelaa vielä juniorisarjojen pelejä, ja valmistautuu toukokuussa Lahdessa pelattaviin U19 MM-kisoihin. Soikkeli näkee, että nuori joukkue tulee kehittymään joka osa-alueella painottaen kuitenkin pelaajien oma-aloitteisuutta kentällä. 

Ongelmia kentällä pitää ruveta ketjujen enemmän ratkomaan keskenään.

Joukkueen taso tästä tuskin tulee tippumaan. Nyt näyttää, että joukkue tulee vahvistumaan ensi kaudella, Soikkeli arvioi.

SaiPa Salibandy kiittää katsojia, yhteistyökumppaneita, talkoolaisia ja kaikkia muita matkassa olleita! Tulemme julkaisemaan lähiaikoina pelajaasopimuksia. Miisa Turusen, sekä valmennuskolmikon jatkosopimukset julkaistu jo aiemmin:

Miisa Turuselle jatkosopimus – “Täällä on hyvä ympäristö pelata ja kehittyä”

https://saipasb.fi/viestinta/miisa-turuselle-jatkosopimus-taalla-on-hyva-ymparisto-pelata-ja-kehittya/

Naisten valmennus pysyy ennallaan – “Meillä on selkeät jaot mitä kukakin hoitaa ja siitä on hyvä jatkaa joukkueen kehittämistä”

https://saipasb.fi/viestinta/naisten-valmennus-pysyy-ennallaan-meilla-on-selkeat-jaot-mita-kukakin-hoitaa-ja-siita-on-hyva-jatkaa-joukkueen-kehittamista/

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti