Facebook Twitter Instagram YouTube

Naiset leireilivät Joutsenossa

Julkaistu 02.08.2020 17:08. Päivitetty 02.08.2020 17:08.

Naiset leireilivät Joutsenossa

SaiPa Salibandyn naisten edustusjoukkue vietti leiriviikonloppua, joka alkoi perjantaina ja päättyi sunnuntaina. Ohjelmaan kuului testejä, palavereja, lajiharjoittelua ja sunnuntaina leirin päättänyt täysmittainen harjoitusottelu SaiPan C1-poikia vastaan. Peli päättyi naisten 10-4 voittoon.

Kyselimme naisten päävalmentajalta Toni Soikkelilta joukkueen kuulumisia. Joukkueen rakentuminen on hyvässä vauhdissa ja Soikkelin mukaan tilanne on oikein hyvä. Noin 20 sopimusta on allekirjoitettuna ja muutaman pelaajan tilannetta seurataan vielä.

Leiri viikonloppu sujui Soikkelin mukaan hyvin ja siihen sisältyi tulevan pelisuunnitelman opettelemista. ”Tärkeää leirillä oli myös yhdessäolo, jotta opitaan tuntemaan toisiamme paremmin ja paremmin”, Soikkeli kommentoi. Voitokas ottelu lämmitti myös mieltä, vaikkakin kolmen päivän leiri alkoi jo vähän näkymään päässä ja jaloissa.

F-Liigan on määrä alkaa syyskuun puolessa välissä. Soikkelin mukaan leirillä aloitettiin taktinen rakentaminen, joten työtä riittää. ”Ei tässä mitään kokonaan uutta olla rakentamassa”, Soikkeli kertoi. Tämä on Saipa Salibandyn historian ensimmäinen kausi ja kysyimme, minkälaisen SaiPa Salibandyn naisten joukkueen päävalmentaja haluaa nähdä.

”Toivon rohkeaa ja monipuolista pelaamista, josta ei ääntä ja energiaa tule puuttumaan”, Soikkeli päättää.

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti