Facebook Twitter Instagram YouTube

Miehillä tuplapeliviikonloppu Tampereella. Vastassa Soittorasia pelistä jatkoaikatappio. Tänään sunnutaina vastassa kovakuntoinen Koovee.

Julkaistu 28.10.2021 13:18. Päivitetty 18.11.2021 17:52.

Miehillä tuplapeliviikonloppu Tampereella. Vastassa Soittorasia pelistä jatkoaikatappio. Tänään sunnutaina vastassa kovakuntoinen Koovee.

Misten Divari jatkuu ensi viikonloppuna kahdella pelillä Tampereella.
Lauantaina Spiral-hallilla kello 15:45 vastaan astelee Soittorasia.
Sunnuntaina sitten kohdataan Koovee Tesoman palloiluhallilla.

Lauantain peliä SaiPa SB:n valmennus kommentoi ennakkoon seuraavasti:
Soittorasia on sarjanousijana aloittanut kauden melko pirteästi ja ottanut hyviä voittoja "altavastaajana". Meidän tekeminen treeneissä viime lauantain kyykkämisen jälkeen on näyttänyt hyvälle, joten vierastuplan ekaan peliin lähtökohdat ovat hyvät ja voittaminen on ainoa tavoite.

Sarjataulukossa Soittorasia on kahdeksan pelin 11 pisteellä yhdeksäntenä.
SaiPa SB on sarjassa parhaillaan viidentenä seitsemän pelin tuomilla 14 pisteellä.

Soittorasiaa lähdetään kaatamaan seuraavalla kokoonpanolla:
1. ketju
#74 Juha Ahtiainen (mv)
#17 Aapo Kilpeläinen – #88 Onni Möykkynen – #67 Juuso Kekki

#25 Oskari Möykkynen – #18 Juho Seppälä

2.ketju
#29 Nikke Tielinen – #95 Lassi Junnilainen – #91 Jarno Pensikkala
#24 Lauri Utunen – #51 Aatu Lavikka

3.ketju
#19 Nuutti Hurme – #11 Eetu Ruukki – #20 Patrik Tobler
#5 Juuso-Pekka Kaukonen – #72 Joel Lavikka

4.ketju
#63 Topias Virolainen
#35 Antti Vanhatalo (mv)

Peli on pelattu ja se päättyi jatkoaikatappioon 5-4 (1-0, 2-2, 1-2).
Itse ottelu ei ollut sitä ei meidän parasta tekemistä. Pallojen vastaanotot olivat epävarmoja, tuli harhasyöttöjä, hävittiin kaksintaisteluja ja päästiin vain vähän vaarallisille laukaisupaikoille. Eli kokonaisuudessaan jäi hajuton ja mauton maku meidän tekemisestä.

Ensimmäinen erä (kuten koko pelikin) oli tasaista vääntöä. SaiPa SB hallitsi alussa sen 8-9 minuuttia, mutta sitten vastustaja sai pelin hallinnan itselleen.
Erän lopussa tuli sitten ensimmäinen takaiskumaali, kun vastustaja pääsi avopaikaan ja erätauolle mentiin 1-0 tilanteessa.

Toinen erä tahkottiin puoleen väliin maaleitta, mutta sitten päästin tasoihin #17 Aapo Kilpeläisen ylivoimamaalilla . Heti perään Soittorasia teki 2-1 ja me tasoitettiin
2-2 kun #17 Aapo Kilpeläisen epäonnistuneesta laukaisusta lähtenyt lepakkoerikoinen leijaili maalin perukoille. Tasatilanne ei kauaa kestänyt ja tauolle mentiin 3-2 tappiolle.

Kolmannen erän aikana haettiin muutosta ketjumuutoksilla ja peliin saatiin lisää varallisuutta. Mutta kun kolmatta erää oli pelattu 7 minuuttia teki Soittorasia 4-2 johtomaalin.
Kavennusta haettiin lisäämällä onnistuneesti tempoa ja vastustajan alkoi estämään meidän maalintekotilanteita sääntöjen vastaisesti ja saimmekin ajassa 51:08 rangaistuslaukauksen, jonka joukkueen kapteeni #25 Oskari Möykkynen viimeisteli onnistuneesti jäätävällä varmuudella ja oltiin jo maalin päässä tilanteessa 4-3 .
Paineen lisäys auttoi ja pääsimme ylivoimalle kun erää oli jäljellä oli kaksi ja puoli minuuttia. Koko pelin esimerkillisesti raatanut #95 Lassi Junnilainen onnistui kuin onnistuikin tasoittamaan pelin ylivoimalla 4-4:ään. Loppuerä pelattiin varmasti ja kumpikaan joukkue ei saanut kunnin tilaisuutta pelin voittoon varsinaisella peliajalla.

Jatkoaikaa oli pelattu 30 sekuntia SaiPan SB:n hallitessa, mutta epäonnistuneen pystysyötön jälkeen Soittorasia pääsi avopaikkaan ja pallo oli yläkulmassa maalilla torjuneen #74 Juha Ahtiaisen ulottumattomissa. Näin tällä kertaa ja pelin jälkeen ei paljon hymiötä lähelty sosiaaliseen mediaan.

Salibandyliiton tulospalvelusta löytyy ottelun yksityiskohtaiset tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/241059/yhteenveto

Tänään sunnuntaina vastaan astelee Koovee. Joukkueessa pelaa meille tuttu kaveri viime kaudelta eli viime kauden SaiPa SB:n kapteeni Ville Alkki.
Otteluun lähdetään seuraavalla kokoonpanolla, jossa on eiliseen aloituskokoonpanoon verrattuna muutanma muutos.
1. ketju
#74 Juha Ahtiainen (mv)
#17 Aapo Kilpeläinen – #11 Eetu Ruukki – #67 Juuso Kekki

#25 Oskari Möykkynen – #18 Juho Seppälä

2.ketju
#29 Nikke Tielinen – #95 Lassi Junnilainen – #91 Jarno Pensikkala
#72 Joel Lavikka – #51 Aatu Lavikka

3.ketju
#19 Nuutti Hurme – #88 Onni Möykkynen – #20 Patrik Tobler
#5 Juuso-Pekka Kaukonen – #24 Lauri Utunen

4.ketju
#63 Topias Virolainen
#35 Antti Vanhatalo (mv)

Salibandyliiton tulospalvelusta löytyy ottelun yksityiskohtaiset tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/241063/yhteenveto

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesFat PipeAutokoulu Drive Center Oy
AsicsNetvisorGutz