Facebook Twitter Instagram YouTube

3. Turnaus Sammonlahden palloiluhalli, Lappeenranta 27.11.2021

Julkaistu 02.12.2021 12:56. Päivitetty 02.12.2021 12:56.

3. Turnaus Sammonlahden palloiluhalli, Lappeenranta 27.11.2021

Saipa – Saipa SB P9

Saipa P9:n kokoonpanossa 7+1 ja maalilla Pietari Toijonen.

Pelin alussa vastustajana ollut vanhempi Saipa pääsi karkumatkalle, mutta P9 taisteli hyvällä joukkuepelaamisella itsensä mukaan. Pelissä mentiin vauhdilla molempiin päihin ja tilanteita syntyi molemmille joukkueille. Hyvin runsaslukuisesta pelistä kertoo myöskin 10-8 lopputulos, joka päättyi P9-joukkueen tappioon. Pelillisesti toivottiin tasaista vääntöä ja se myös saatiin. Peli olisi voinut kääntyä myös toisin päin.

Vastustajan joukkueesta täytyy nostaa esille ilmiliekeissä ollut Kaapo Ristola sekä joukkueen kapteenina toiminut Väinö Kettunen, joka esitteli läpi pelin hyvää mailataituruutta.

Saipa P9:n joukkueessa erinomaisia suoritteita esitti Elmeri Ovaska veivaamalla maaleja hattutempun arvoisesti. Muista maaleista vastasivat Nooa Nevalainen 2 maalia, Luukas Vainikka 2 maalia ja Eelis Englund 1 maali. Yleensä hyökkäyspäässä nähty Englund ahkeroi turnauksessa tällä kertaa puolustajan paikalla.

(Elmeri Ovaska 3+0, Nooa Nevalainen 2+0, Luukas Vainikka 2+0, Eelis Englund 1+0)

Saipa SB P9 – KoRe

Saipa P9:n kokoonpano 8+1 ja maalilla Sauli Helvasto.

KoRe tarjosi odotetusti hyvin tasaväkisen ja tiukan kamppailun. Hyvät, nopeat vastahyökkäykset haastoivat Saipan puolustusta, jonka viimeisenä lukkona toimi hienoja torjuntoja esittänyt Sauli Helvasto. Saipan pelaamisessa näkyi aktiivinen liike hyökkäyspäässä sekä erinomainen kaksinkamppailu.

Pelin alussa Saipa pääsi nopeasti 1-0 johtoon, kun Aatu Ilves vapautti joukkueen kapteenin Nooa Nevalaisen läpi täydellisellä syötöllä kahden pelaajan paineistuksesta huolimatta. Mainittakoon, että lainapelaaja Ilves, on vasta 2015-syntynyt ja pelasi koko turnauksen ennakkoluulottomasti, taistellen joukkueen eteen.
Saipan 2-0 maalista vastasi Elmeri Ovaska. 3-0 maalin laukoi näyttävästi puolesta kentästä yläkulmaan Pietari Toijonen.

Pelissä nähtiin myös sarjan peleihin nähden erikoinen tilanne, kun KoRen pelaaja sai jäähyn. Saipa ei kauan aikaillut ylivoimalla, kun neljännen kerran pallo löytyi KoRe maalista. Läpi pelin rohkeasti nousuja tehnyt ja maalikehikkoja kilautellut Niilo Kokkonen sai lopulta palkinnon hyvästä taistelusta. Myös viides maali oli Kokkosen käsialaa. Hyvä kotiturnaus päättyi 5-3 voittoon.

(Niilo Kokkonen 2+0, Nooa Nevalainen 1+0, Elmeri Ovaska 1+0, Pietari Toijonen 1+0)

Yhteistyökumppanit

UK KoskimiesTerveystalo SportFat PipeAutokoulu Drive Center OyAsicsNetvisorGigantti