Facebook Twitter Instagram YouTube

Julkaistu 13.07.2020 11:27. Päivitetty 28.10.2022 06:57.

<Joukkueinfo>

Kaudella 2022-2023 vuonna 2007 syntyneiden poikien joukkue tulee osallistumaan yhdellä joukkueella P16 valtakunnalliseen sarjaan sekä yhdellä joukkueella Kaakkois-Suomen P16 aluesarjaan.

Kauteen lähdettäessä toukokuussa pelaajia on 31 ja mukaan mahtuu edelleen uusia pelaajia. Joukkue jaetaan kahteen erilliseen tasoharjoitusryhmään mahdollistaen yksilön huomioivan arkiharjoittelun. Harjoitusryhmät eivät ole lukittuja vaan niissä on vaihtuvuutta jos ja kun pelaajien kehittyminen niin lajitaidollisesti kuin fyysisestikin sen mahdollistaa. Kauden aikana kilparyhmä harjoittelee lajia kolmesti viikossa kun taas SaiParyhmä kahdesti. Lisäksi molemmille ryhmille on yhteiset yhdet fysiikkaharjoitukset viikossa. Joukkuetta valmentaa Janne Pottonen, Mikko Markkanen sekä Jasper Turku. Fysiikkavalmennuksesta vastaa Johannes Talonpoika. Uusille valmentajille on välitön tarve eli mikäli valmentaminen kiinnostaa niin ota yhteyttä.

Otteluihin joukkueet kootaan aina peli- ja turnauskohtaisesti pelaajien kehittyminen huomioiden eivätkä joukkueet tällöinkään ole lukittuja. Valmennuksen tarkoitus on kehittää poikia pelaajina eteenpäin pyrkien mahdollistamaan pelaajien omiin lajitavoitteisiin sopivan pelaajapolun.

Kauden 2021-2022 kausimaksu oli kaikkinensa 650 EUR ja määräytyi puhtaasti menojen ja tulojen mukaan. Maksu piti sisällään salibandyliiton aluesarjoihin osallistumiset, lajiharjoitukset 3 krt/ vko/ harjoitusryhmä, erilliset fysiikkaharjoitukset, valmennuksen, harjoitusottelut, peli-, treeni-, verryttelyasun sekä seuran jäsenmaksun. Hinta ei pitänyt sisällään liiton lisenssiä eikä omia henkilökohtaisia pelivarusteita. Lisäksi valtakunnalliseen sarjaan osallistuneet maksoivat erikseen kyseiseen sarjaan osallistumisesta.

Mikäli salibandyn pelaaminen kiinnostaa niin tervetuloa kanssamme kokeilemaan mukavaa salibandyharrastusta! Kokeilujakso on aina ilmainen.

TIEDUSTELUT JOUKKUEEN TOIMINTAAN LIITTYEN:

Janne Pottonen, janne.pottonen@hotmail.com, puh. 040 482 8980

{{sarja=”7965″ kausi=”2023″ joukkue=”9366″}}